KIN 222* Fehér Mágneses Szél* 11.06* Galaktikus Aktiváló Portálnap

222-ik-1A Mágneses Szél minőségével egy új Hullámvarázs veszi kezdetét, mely segít összekapcsolódnunk belső szellemi vezetőnkkel. Most, hogy a Hold hullámban felkavartuk és megtisztítottuk érzelmeinket, egy kicsit mentálisabb vizekre evezünk, hogy rendet teremtsünk elménk színpadán is.

A Szél, az őszinte, tiszta kommunikáción át vezet bennünket, hogy rendezhessük az elmúlt időszakban keletkezett esetleges nézeteltéréseket, konfliktusokat. A Fehér Szél minősége erőteljes duális, má-már ellentmondó energiákkal rendelkezik, melyet esetünkben tovább fokoz az is, hogy a mai egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben. Emiatt különös fontossággal bír, hogy felfedezzük a két véglet közötti Igazságot, az Egyensúlyt. Legyünk tisztelettudóak, nyitottak és halljuk meg mások igazságait is. Még ha nem is egyezik a miénkkel, figyeljük, meg, hogy a másik igazsága mit tanít számunkra. Mondjuk ki őszintén, amit érzünk vagy gondolunk, de ne akarjuk azt ráerőltetni másokra. Figyelmünket, fókuszáljuk a jelen pillanatára és ne csapongjunk, ne csacsogjunk, különben ez az időszak könnyen vállhat a szellemi igazság keresése helyett, a tökéletes félreértések időszakává!

„Sok beszédnek sok az alja” fogalmazzunk tömören, érthetően és mindig a Tiszta szándék vezesse nyelvünket. Bár ez a kommunikáció időszaka lesz, mégis biztosítsunk magunknak helyet és időt a visszavonulásra, a Csendre. Tudatosan kapcsolódjunk össze belső esszenciánkkal, hogy eljuthasson hozzánk Lelkünk hangja: „Nem vagy egyedül!”

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com
  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel!Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk!Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra: 
Egyesítek, hogy kommunikáljak
Vonzva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A cél mágneses tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció: 
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.