KIN 185* Vörös Elektromos Kígyó* 09.30

spiritual-awakening kigyoPár napja végérvényesen beköszöntött az ősz, a betakarítás időszaka. Ki mint vetett, úgy arat most. Az Éjszaka Hullámvarázs még egy kicsit nyom ezen így nem csoda, ha ma kissé erőtlennek és fáradtnak érezzük magunkat. Ennek legyűréséhez, ma a Vörös Elektromos Kígyó ad nekünk lelkesedést és erőt. A Kígyó napja mindig az ösztönös megérzések, az intuíció napja.

Ezen a napon, akkor cselekszünk a legjobban, ha figyelünk testünk jelzéseire, megérzéseinkre, és megnyílunk az előttünk álló lehetőségeknek. Engedjük el a rutint és a megszokást, próbáljunk ki ma valami új megközelítést. Kell egy kis pezsgés, változatosság! Ha fizikai tünetet észlelünk testünkben, érdemes ezt ma komolyan venni és megfigyelni, vajon honnan ered és milyen üzenetet hordoz! A legtöbb betegség lelki eredetű, mely testi tüneteket is okozhat. Tudatalattink így kommunikál velünk. Ezen felül figyeljük meg, hogy életterületünk mely részén érzünk fásultságot, pangó energiákat, ahol csak úgy vagyunk és ahol immáron csak a rutin és a megszokás irányítja életünket. Koncentráljunk ezen területre, nézzünk szembe az esetleges „igen, de” valamint a „mi lesz ha..?” kérdéseinkkel és/vagy félelmeinkkel és mindazt, ami leköti életenergiánkat, engedjük el! A mai napon próbáljunk egy kissé kreatívabban hozzáállni a felmerülő témákhoz, hallgassunk a belső hangunkra és merjünk „másként” cselekedni. Legyünk spontánok és merjünk újítani kissé, hogy megnyílhassanak előttünk az újdonságban rejlő lehetőségek! Fedezzük fel a határainkat és feszegessük is őket egy picit. Engedjük, hogy a Kígyó feltöltsön bennünket spiritusszal, érezzük, ahogy minden sejtünk aktiválódik és tettre készen várja a cselekvést!

A mai tökéletes nap a testünk ápolásához, kényeztetéséhez. Ha tehetjük mennyünk el egy szaunába, méregtelenítő masszázsra, vagy csak egész egyszerűen végezzünk egy Kundalini meditációt vagy jógát. Kinek mihez van kedve. Adjunk hálát testünknek állhatatos munkájáért, támogatásáért, hisz nélküle, szó szerint sehol se lehetnénk.

Mantra:
Aktiválok, hogy túléljek,
Megkötve az ösztönt.
Lepecsételem az életerő tárházát,
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.