KIN 181* Vörös Kristályos Sárkány* 09.26.

higher%20selfAz elmúlt időszak történéseinek összegzésében és felismeréseiben, ma a Vörös Sárkány lesz segítségünkre. A Vörös Sárkány, a születést, az új kezdetek lelkesedését, valamint a (Ős-)bizalom és (Ős-)biztonság minőségét képviseli. A Kutya Hullámvarázsban megjelenő Sárkány minősége segít, hogy közelebb kerüljük, újonnan felfedezett Énünkhöz. Forduljunk ma magunk felé szeretettel és nyíltsággal. Gyakoroljuk az önérvényesítés és a feltételnélküliség érzését. Barátkozzunk vele, érezzük, ahogy egyre magabiztosabban hordozzuk új énünket.

A Kutya hullámvarázsban a múlt feldolgozását az Önelfogadás és az Önszeretet elsajátításán keresztül értük el. És bár mindig van és lesz mit feldolgozni múltunkból (hisz szépen lassan adagolódik mindaz, amire készen állunk), ma mintegy összegzésként a Kristályos Sárkány megláttatja velünk az összefüggéseket. Az egész univerzumot a szeretet mozgatja. Adj és fogadj. Ha ez a kör megszakad, ott törés, űr keletkezik, a fejlődés természetes rendje megszakad. A Kutya éppen az Önszeretet képességére tanított meg, hogy begyógyíthassuk a régmúltban keletkezett sebeinket, hogy kitölthessük az űrt. Hisz ha önmagunkat képtelenek vagyunk szeretni és elfogadni, ugyan hogy várhatjuk el, hogy mások tegyék ugyanezt? Ahogy megtanuljuk szeretni és elfogadni magunkat épp olyannak amilyenek vagyunk, hibáinkkal, sérüléseinkkel együtt, kialakul egy egészséges önbizalom, a hit Önmagunkban.

A mai nap tehát egy egészen új megvilágításba helyezi az elmúlt napok eseményeit. Olyan ez, mint amikor fényképezésnél, visszaveszünk a nagyításból, és elénk tárul a teljes kép. Emiatt előfordulhatnak ma „AHA” élmények, melyet a Sárkány minőségével együtt nem csakhogy felszabadítanak eddigi feladataink alól, de egy új fejlődési spirál felé terelik utunkat. Ezzel a mai nap felkészít bennünket a következő, a Kék Éjszaka Hullámvarázs témáira.

Mantra: 
Szentelek, hogy tápláljak
Egyetemessé téve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet  nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.