KIN 176* Sárga Rezonáns Harcos* 09.21* Galaktikus Aktiváló Portálnap

535009_350260241763883_440429524_nElérkeztünk a Hullámvarázsunk feléhez, melyet a GAP napok ereje tesz hatákonyabbá. A Rezonáns Harcos ma elhozza az elfogadást és elengedés minőségét. Ez az az első pont, ahogy az utunk során feleslegessé vált terheinket végre letehetjük, hogy összekapcsolódva az Univerzum forrásával feltölthessük merülő félben lévő energia tartályainkat. A Harcos ma a kérdések mentén vezet tovább utunkon.

A Harcos minősége a belső hangunkra és a felelősségvállalásra hívja fel figyelmünket, arra kérve, hogy célkitűzéseinket hangoljuk össze egy magasabb cél érdekével. A Kutya hullámvarázsban megjelenő Harcos, feltölt bennünket a „falkavezér” összes erényével: bátorság, határozottság, intelligencia, céltudatosság. Megtanít elcsendesedni, hogy ebben a csendben, meghallhassuk saját belső hangunkat, mely utat mutat. A kérdés csupán az, hogy mennyire merünk bízni megérzéseinkben, ebben a halk hangocskában, mely a belső hangunk? Fel merjük-e vállalni érzéseinket, múltunkat, gondolatainkat környezetünk, de legfőképpen Önmagunk előtt? A Rezonáns tónus ma segítségünkre siet, ha el szeretnénk engedni olyan hiedelmeket, melyek mindezt nem engedélyezik. Melyek arra kérnek, hogy önmagunkat megtagadva, szorítsuk háttérbe Énünket, igényeinket, a társadalom, az illem, vagy mások elvárásai érdekében!

A mai napon vonuljunk kissé vissza a belső várunkba, esetleg meditáljunk, a lényeg, hogy töltődjünk fel szeretettel és energiával. Találjuk meg a belső középpontunkat, ahonnan senki és semmi nem tud majd kibillenteni. Ha nincs is sok időnk, amit magunkra szentelhetnénk, akkor csak vegyünk egy pár mély lélegzetet a hasunkba, és ezt hosszan fújjuk ki. Hagyjuk elcsendesedni elménket, engedjük, hogy az energiák átjárjanak, feltöltsenek bennünket. A Kutya hullámvarázsban megjelenő Harcos ma arra tanít, hogy legyen Bátorságunk harcolni Önmagunkért!

Mantra:
Levezetek, hogy kérdezzek
Ösztönözve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával.
Engem az elegancia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.