KIN 160* Sárga Önálló Nap* 09.05.

10865195_347793662092676_1608271849_n

A tegnapi viharos nap után, üdítőleg hathat a mai Sárga Önálló Nap minősége, mely meleg, feltétel nélküli szeretetével stabilan tart. Magabiztossággal és erővel töltődő nap ez, melynek a Sárga Harcos jegy a vezetője. Éppen ezért, érdemes ma egy kicsit a tervezési fázisra ráhangolódnunk.

Az Önálló tónussal ma megérkezik hozzánk a mértékletesség, a rend és a stabilitás, hogy célkitűzéseinknek megfelelő alapot biztosítson. A Nap pedig az élet kezdete, minden dolog forrása. Mindaz, amit most magunk körül látunk az alapja valami újnak, ami ha jól használjuk nemcsak bennünket, de a Mindenséget is szolgálhatja! Vállaljuk képességeinkért a felelősséget és büszkén mutassuk meg hová fejlődtünk az elmúlt időszakban. A Nap tehát az elfogadásra tanít, hogy tudatosan, immáron ismerve erősségünket, fogadjuk el gyengeségeinket. Azáltal, hogy ismerjük képességeinket és határainkat, meghatározhatjuk egyéni, személyre szabott csapásvonalunkat, melyen haladnunk érdemes. Így már képesek leszünk pontos és részletes cselekvési tervet készíteni. Elérkezett az ideje, hogy megerősítsük Önmagunkba vetett hitünket, hogy egy újabb szintre lépjünk, de ezt csakis a Rendbe vetett feltétel nélküli bizalommal és önmagunk felé forduló szeretettel tehetjük meg.

Vegyük számba a célkitűzésünkhez szükséges eszközeinket, képességeinket és lépésről lépésre tervezzük meg az oda vezető utat. Ha úgy ítéljük meg, hogy esetleg túl nagy fába vágtuk a fejszénket, akkor se adjuk fel, hanem tűzzünk ki kisebb rész-célokat, melyek elérésekor jutalmazzuk meg magunkat valamivel!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Most akciósan csak 6000 ft-ért!
Érdeklődni: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Meghatározok, hogy megvilágítsak
Megszabva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamo

4. Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni ahttp://www.youtube.comoldalon.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.