KIN 150* Fehér Rezonáns Kutya* 08.26* Galaktikus Aktiváló Portálnap

150-oc-7A Rezonáns Kutya minőségével ma elérkeztünk a Sárga Mag Hullámvarázs és a 10 napos GAP sorozatunk feléhez. A mai töltődéshez mi más is lehetne ideálisabb, mint a Fehér Kutya minősége. Ugyanis, hiába a bennünk rejlő képesség, a hatékony tervezés, az eltökéltség, ha hagyjuk Önmagunkat megingatni, ha saját céljainkat másokénak alárendeljük, urambocsá’ nem hiszünk saját erönkben, képességünkben. A Kutya ma ezt jött orvosolni.

A Fehér Kutya a feltételek nélküli szeretet és hűség mintaképe. A túlzott empátiájának köszönhetően, azonban ez a jegy hajlamosít önmagunkat alárendelni valaki más akaratának, feladva önmagunkat és céljainkat. Így könnyedén azonosulhatunk a másikkal, az „Ő” célja pedig a „MI” célunkká válhat. A másik veszély, amit tartogathat a mai nap, az a kishitűség. Valamilyen okból – általában gyermekkori minták, sérülések miatt- ma elkezdhetünk kételkedni kivitelezési képességünkben. NE hagyjuk! Fordítsuk a mai „Kutyaságot” a saját javunkra. Az odaadó, támogató és feltételnélküli szeretetét, ma adjuk meg Önmagunknak! Töltekezzünk fel belső erőforrásainkból, erősítsük meg hitünket Önmagunkban! Legyünk önmagunk „Hajrá-lányai”!: „Szeretem és elfogadom magam! Meg tudom csinálni! Megvan bennem mindaz, ami szükséges célom eléréséhez! Képes vagyok rá!” Ahogy erősödik önmagunkhoz való hűségünk, nyomban megérkezik hozzánk a szükséges támogatás ilyen vagy olyan formában. Lehet ez akár egy gondolat, vagy mondat foszlány, de akár egy régen nem látott szeretett személy is.

A mai napon bátran vállaljuk fel saját belső fényünket, és mutassuk meg a környezetünknek. A nap vezetője a Fehér Szél, mely segít mindezt jól és érthetően kikommunikálni. Engedjük el a régi sérelmeinket, a múlt béli félelmeket, rossz tapasztalásokat és merjünk újra Bízni! Merjünk nyitott szívvel szeretni, hiszen Élni csak így érdemes! Szeretetteljes szép napot!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Most akciósan csak 6000 ft-ért!
Érdeklődni: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Levezetek, hogy játsszak
Ösztönözve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a Szellem ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés:
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.