KIN 145* Vörös Lunáris Kígyó * 08.21

145-chicchan-2A tegnap kitűzött célkitűzéseinknek, meghatározó eseményeknek, ma a Lunáris tónussal megjelenik az ellenpólusa, vagyis kihívása. Ez a nap kimozdít, elindít bennünket egy úton, hogy megvalósíthassuk önmagunkat. A Lunáris tónushoz ma a Vörös Kígyó minősége társul, mely életerőt, szenvedélyt ad mindehhez.

A mai nap arra szólít fel, hogy nézzünk szembe a kihívásokban rejlő tükörképpel, lássuk meg mi az, ami még hiányzik belőlünk a kiteljesedéshez. Vizsgáljuk meg, hogy életünk mely területe az, ahol a megszokás és rutin vette át az irányítást, ahol lélek nélküli robot megy csupán. Az elmúlt napok eseményei során olyan új képességekre, készségekre leltünk rá önmagunkba, melyek megérettek a kibontakoztatásra. Töltsük fel ezt a kígyó lelkesedésével, tüzével, hogy a legjobbat tudjuk kihozni a holnap induló GAP napok sorából. Szítsuk fel életünk parazsát, találjunk rá arra, ami lelkesedéssel tölt fel bennünket.

A Kígyó képviseli a szenvedélyt, az életösztönt, a lelkesedést, így a vért, a szexualitást és az ösztönös megérzéseket is. Figyeljünk hát ma testünk jelzéseire, mert fontos üzenettel érkeznek. A mai nap tökéletes nap arra, hogy testünknek megköszönjük közreműködését életünkben. Életünk során testünk sok mindent elviselt tőlünk, gyermekkorunk felelőtlen szaladgálását, horzsolásokat, töréseket, napégést, felnőtként pedig a káros szenvedélyeink cibálják meg őt. Testünk emlékszik minden hatásra, jóra ugyanúgy, mint a rosszra. Adjunk hálát érte, viseljük gondját, amiért cipeli terheinket és kiszolgálja igényeinket nap, mint nap. Engedjük, hogy a Kígyó feltölthessen életerővel, szenvedéllyel és lelkesedéssel.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Most akciósan csak 6000 ft-ért!
Érdeklődni: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Polarizálok, hogy túléljek
Vonzva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.