KIN 143* Kék Kozmikus Éjszaka* 08.19

143-akbal-13Elérkeztünk a Kék Majom Hullámvarázs utolsó napjához, melyet a Kozmikus Éjszaka minősége kódol. Ma búcsút mondhatunk a Majom trükkjeinek, kifacsart terveinek, melyek bármily bizarr módon is, de segítettek másként láttatni világunkat. A megkönnyebbülés és bőség napja ez, hisz felszabadulunk az eddigi stressz alól, hogy új tudással, lehetőségekkel léphetünk át a holnap induló Sárga Mag Hullámvarázs aktív és cselekvő minőségeibe.

Az Éjszaka mindig egy mélyebb utazást tartogat számunkra, amikor is elmélyülhetünk a jelen szituáció nyújtotta eseményekben. Adjunk magunknak ma időt egy kis visszavonulásra, az előre menekülés helyett, hogy az elmúlt időszak „sejtetett” tanulságaiban elmerülhessünk és beépíthessük tudatunkba. Az Éjszaka minőségének köszönhetően előfordulhat, hogy a mai nap a felszínre hozza az elmúlt napok által generált érzéseket, félelmeket, de ez már sokkal finomabb és inkább levezető erejűek. Tudatosítsuk magunkban, hogy mindez azért most bukkant fel, mert most érkezett el az idő arra, hogy elsajátítva tanításukat és szeretetben elengedjük őket. Fel kell dolgozni a múltat, hogy sebeire gyógyír kerülhessen. A mai nap vezető jegye a Kék Kéz, mely mindebben hathatós segítséget nyújt: befejez, lezár, felszabadít és gyógyít.

A Fényt csakis akkor értékeljük igazán, ha megismertük az ellenpólusát, a sötétséget is. A kettő nem létezhet egymás nélkül. Minden erős ember mögött ott áll saját háborúja, melyben szerzett sebei legtöbbször a szemnek láthatatlan. Nem lehetünk erősek anélkül, hogy megtapasztalnánk milyen is gyengének, vagy erőtlennek lenni. Adjunk hát hálát bármilyen periódust is zárunk és engedjük el szeretetben az elmúlt 37 nap eseményeit, hogy helyükre immáron Új minőségek léphessenek!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Most akciósan csak 6000 ft-ért!
Érdeklődni: majaharmonia@gmail.com

Mantra: 
Kitartok, hogy álmodjak
Túlhaladva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

13.Tónus:
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés: 
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.