KIN 137* Vörös Rezonáns Föld* 08.13* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 137A Kék Majom Hullámvarázsban, -mely néha inkább hullámvasútnak érződik,- ma egy kis stabilitást hoz a Vörös Rezonáns Föld minősége. Megfontolt, földelt energiái kissé kisimítják idegszálainkat esélyt adva arra, hogy összegezzük mi történt eddig. Félreértés ne essék, azért még mindig fel kell legyünk készülve a trükkökre, utolsó perces változtatásokra, de a Vörös Földnek köszönhetően, ezeket ma többnyire deja vu-ként élhetjük meg és mint ilyen, sokszor mélyebb üzenetet rejt.

A Tzolkin nehezén már túl vagyunk, érezhetően könnyedebbek a nappalok, kevésbé szorongósak az éjszakák. De azért még ne eresszünk le, hisz a Kék Majom hullámvarázsban mindig érhetnek meglepetések. Ragadjuk meg az alkalmat és a Vörös Föld áldásos kis nyugalom szigetét, és tekintsünk vissza az elmúlt időszakra. Próbáljunk objektívek maradni! A cél nem az, hogy újra belerángassuk magunkat az érzelmek örvényébe, hanem, hogy visszatekintve, összefüggéseiben lássuk az eseményeket! Ebben a mi nap vezető jegye, a Vörös Hold lesz segítségünkre. Összpontosítva a jelen pillanat eseményeire, maradjunk higgadtak. Vegyük végig mi minden változott, vagy épp kavarodott fel életünkben az elmúlt majd egy hónap során. Adjunk teret és időt az eseményeknek, hogy kibontakozhassanak szemünk előtt, felfedve üzenetüket. Használjuk ki a mai napot arra, hogy összekapcsolódjunk belső erőközpontunkkal, hogy innen feltöltekezve, erőre és stabilitásra tehessünk szert, mely kitart a hullámvarázsunk (de legalábbis a MAG napjaink) végére. Érdemes odafigyelni a mi nap történéseire is, mert később fontos iránymutatókká válhatnak majd, mégis óvakodjunk túl hamar levonni a következtetéseket.

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha összekapcsolódunk Földanyácskánkkal és hálát mondunk neki az életért, amit adott nékünk: a táplálékért, mellyel ellát bennünket, a vízért, a földért és a levegőért, ami nélkül nem lehetne élnünk ezen a bolygón. Ha tehetjük, tegyünk egy sétát a természetben, vagy még jobb, tegyünk a természetért. Akár kicsiben, mondjuk a saját kertünkben, akár nagyban, egy erdei séta kereteink belül. Miközben kint járunk, találjuk meg belső középpontunkat és gyökerezzünk le itt. Élvezzük a Jelen pillanatát, érezzük a Mindenség energiáit, ahogy átjár bennünk és feltölt erővel és magabiztosággal.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést. Most akciósan csak 6000 ft-ért!
Érdeklődni: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Levezetek a fejlődés érdekében
Ösztönözve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.