KIN 135* Kék Felhangos Sas* 08.11* MAG nap

Helga Brunner * www.shamya.at * Kin 135Elérkeztünk a Kék Majom hullámvarázs cselekvési fázisához. Eddig kijelöltük a célt, megismertük ennek gátját, megoldást kerestünk rá, cselekvési tervet készítettünk. Elérkezett az idő, hogy végre kilépjünk belső világunkból és fizikálisan is tegyünk céljainkért. A Cselekvést legjobban belső középpontunkból indíthatjuk, ahol most a Sas segítségével feltankolhatunk hittel, bizalommal. A Sas legfőbb húzó ereje a víziók, látomások, az, hogy madártávlatból már ráláthatunk a célra.

Mind a Majom, mind a Sas minősége egy másfajta nézőpontot követel meg, mint amilyent már megszoktunk. Míg a Majom eszköze kissé erőszakos, néha akár arrogáns, addig a Sas minősége erős, méltóságteljes és könnyed egyszerre. A mai nap ezt a két minőséget ötvözi, hogy a tegnap megerősített belső erőközpontunkban, felkészülhessünk az előttünk álló útra. Vegyük számba erőforrásainkat, és vértezzük fel magunkat. Használjuk a Sas minőségeit, hogy a kihívásokon felülemelkedve, megláthassuk a Majom hozta tanításokat, miérteket és azt a  ott lapuló értékeket. Használjuk ezt, mint motiváció, hogy lendületet vehessünk. Engedjük szabadon szárnyalni képzeletünket, engedjük meg magunknak, hogy most csak MI legyünk, hogy ezt a pár napot valóban a fejlődésünk érdekében, Önmagunkra szánjuk! Maradjunk nyitottak és tiszta szívűek, hagyatkozzunk megérzéseinkre és engedjük, hogy ez a nap új távlatokat nyithasson meg előttünk. Ne veszítsünk lelkesedésünkből és humorunkból, mert még hosszú út előtt állunk. Tartsunk ki és bízzunk! Higgyük el, megéri a befektetett energia.

MÉG ELÉRHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT EGÉSZ ÉVEN ÁT.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Megerősítek, hogy teremtsek,
Irányítva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.