KIN 133* Vörös Elektromos Égenjáró* 08.09* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 133Az Égenjáró, a felfedezési vágyával és kíváncsiságával, a megoldásokat hozza Hullámvarázsunkba. Az Elektromos tónus, ma egy dinamikus lökéssel kipenderít bennünket a tegnapi kettősségéből. Az Égenjáró minőségével arra ösztönöz, hogy rendezzük egységbe céljainkat, a tegnap megtapasztalt kihívásokkal.

A Vörös Égenjáró, maga a csatorna, ég és föld között, amolyan „mennyek oszlopa”. Segítségével lehívhatjuk a Mindenség energiáit, mely ma a MAG napok erejével társul. Kész fényrobbanás!
Igen aktív energiákat éltünk meg az elmúlt időszakban, teljesen érthető, ha elfáradtunk és legszívesebben visszavonulnánk. A Vörös Égenjáró egyik pólusa is épp erre inspirál, a másik, pedig csak menne, hajtaná az újat, hogy további tudást, tapasztalást gyűjthessen be. Ahogy látható, ebben a minőségben is megtalálható a tegnap dualitása. A cél az, hogy megtaláljuk azt a finom egyensúlyt, amiben mindkettőt megélhetjük, mégis haladunk fejlődésünk útján. A Lunáris Vihar Évében (és hónapban) is ugyanezt a dualitást tapasztalhatjuk meg. Erre a megoldás az, ha egy erős alapokon álló belső magot (várat) alakítunk ki, ahová időről időre visszatérhetünk megpihenni, töltekezni, és mely biztonságos nyugalma táplálja kreativitásunkat. Használjuk a mai MAGnap erejét arra, hogy megálljunk és feltöltekezzünk az Égenjáró nyújtotta erővel, kitartással és tudásával. Tudatosítsuk, hogy belső várunkba bármikor visszatérhetünk feltöltődni, itt biztonságra lelhetünk. Váljunk nyitottá a beérkező energiákra és a velük érkező ötletekre, gondolatokra. Vegyük számba a rendelkezésre álló lehetőségeinket és hozzuk ki belőlük a tőlünk telhető legjobbat.

MÉG ELÉRHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT EGÉSZ ÉVEN ÁT.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Aktiválok, hogy felderítsek
Megkötve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.