KIN 125* Vörös Galaktikus Kígyó* 08.01* MAG nap

serpentmamaMa visszatérnek az előző Hullámvarázs energiái, hogy felmérjék mennyire tudtuk beültetni testtudatosságunk, intuíciós képességünket mindennapjainkba. A Tükör Hullámvarázsban megjelenő Kígyó minősége ma felhívja figyelmünket arra, hogy hol vette át életünk felett az rutin és a megszokás az irányítást.

A Kígyó képviseli azt az Őserőt, melyhez legkönnyebben Test-tudatosságunk által férhetünk, felszabadítva az intuíció, az ösztönös megérzés képességeit. Testünk minden sejtje emlékezik. Őrzik életünk lenyomatát, jó és rossz tapasztalatokat, berögzült és „betanított” mintákat, melyek olykor lelki sérüléseinket is okozzák. Ezt legtöbbször „elnyomással” száműzzük tudatalattinkba oly szinten, hogy sokszor meg is feledkezünk róla. Hatalmas energiát fektetünk abba, hogy végleg száműzzük gondolatainkból, emiatt fásultság életerő veszteség, szélsőséges esetekben pedig akár testi tünetek alakulnak ki. A Tükör Hullámvarázsban megjelenő Kígyó minősége ma a MAG napok erejével segít feloldanunk ezeket a régi terheket, blokkokat, ha előző Hullámvarázsban nem sikerült volna ezt meg-ugranunk és úgy döntünk, most szeretnénk ezen változtatni. Barátkozzunk össze újra testünkkel és jelzéseivel, mert ezek ma leképezik lelkünk állapotát! Nem tetszik, vagy nem úgy működik, ahogy azt szeretnénk? Először fogadjuk el szívből, őszintén, hogy MOST ez van. Majd találjunk rá megoldást, hogy a JÖVŐBEN már máshogy legyen! Mondjunk szívből és lelkesen IGENT az Életre! Merjünk Változtatni! Csináljunk ma valami spontán dolgot, dobjuk sutba a rutint és a megszokottat. Szabadítsuk ma fel mindazt az energiát, amit a régi sérülések, sérelmek, fájdalmak elnyomására használunk! Engedjük el ezeket, nincsen rájuk már szükségünk! Eleget dédelgettük őket!

MÉG ELÉRHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT EGÉSZ ÉVEN ÁT.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
planetáris kutya_karkoto

Mantra:
Harmonizálok, hogy túléljek
Formálva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.