KIN 123* Kék Ritmikus Éjszaka* 07.30* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 123A soron következő 3. MAG napunkon a Kék Éjszaka misztikus erejét tapasztalhatjuk meg, mely a Ritmikus tónus megfontolt energiáival párosul. A mai nap az, mely óvatos mérlegelés és alapos elmélyülés után, beindítja a cselekvést a Tükör Hullámvarázs témáiban.

AZ Éjszaka minősége mindig kicsit mélyebbre visz bennünket, szembesít félelmeinkkel, melyekkel esetlegesen gátoljuk önmagunk kiteljesedését, ugyanakkor rávilágít olyan rég elfeledett kincsekre/tulajdonságokra/képességekre, melyek most nagy segítséget az elinduláshoz. A Tükör Hullámvarázsban megjelenő Éjszaka ma felteszi a kérdést, hogy az akadályok, amik ma elénk kerülnek, mennyire reálisak és vajon nem lehetséges, hogy tudat alatt mi magunk generáltuk őket? Vajon valóban mindent megteszünk önmagunkért, valóban teljesen kihasználjuk készségeinket lehetőségeinket? Ezek tényleg a mi vágyaink, vagy csak a társadalmi elvárásoknak szeretnénk megfelelni? Vizsgáljuk meg ezeket a kérdéseket ítéletmentesen és nyílt szívvel. A megoldás bennünk rejlik, induljunk el befelé most, hogy a vágyott dolgokat, eseményeket megtapasztalhassuk életünkben.

Az Éjszaka tehát arra kér, hogy bátran forduljunk ma befelé és nézzünk szembe belső árnyainkkal és illúzióinkkal, hiszen ők is hozzánk tartoznak. Ismerjük el és öleljük őket szeretettel magunkhoz; így a Fénybe emelve őket megláthatjuk, hogy csakis azért vannak jelen az életünkben, hogy általuk fejlődjünk és tanuljunk. Csakis így találhatunk rá belső valóságunkra.

MÉG ELÉRHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT EGÉSZ ÉVEN ÁT.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Szervezek, hogy álmodjak,
Kiegyenlítve az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.

Meditáció:
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés:
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.