KIN 121* Vörös Önálló Sárkány* 07.28* MAG nap

spiritual-awakening kigyoVÖRÖS ÖNÁLLÓ SÁRKÁNY. Az Ősanya. A gondoskodó, szerető, támogató, biztató és bátorító. Ő az, aki stabil hátteret biztosít mindennapjainkhoz. Minden innen ered, így kézenfekvő, hogy ma is Ő indít bennünket a MAG napok iskolájába.

A Tzolkin középső szakaszához értünk, melyről már sokszor írtam. Most mégis újra összefoglalnám, mert nem lehet eléggé hangsúlyozni e napok fontosságát: a mai naptól 20 napon át élvezhetjük a MAG napok áldásos támogatását. Ezeken a napokon a Föld teljesen egységben áll a Galaktikus Központtal, egyenes utat biztosítva a Fény és Szeretet energiáinak. Emiatt előfordulhat kisebb nyomás érzése a fejben, picit dezorientáltak is lehetünk, de felléphet akár vérnyomás ingadozás is. Törekedjünk a belső erőközpontunkba visszatérni és feltöltekezni.  Gondoljunk ezen MAG napokra úgy, mint egyfajta plusz optikai lencsére, melyen átnézve megláthatjuk hogyan is néznek ki az egyes minőségek rávetítve a saját Életünkre. Ettől átszíneződik, kitisztul, de mindenképp megváltozik az általunk gondolt kép. Használjuk e lencséket bölcsen és tanuljunk belőlük. A Sárkánnyal indítunk, mint Ősanya és a Sárga Nappal végzünk, mely, ha úgy tetszik, az Ősapa minősége, így életünk minden aspektusa sorra fog kerülni. Érdemes ezt a 20 napot tudatosan végig dolgoznunk! Maradjunk éberek és figyeljünk! Ezeket a felismeréseket tovább fokozza az a tény is, hogy mindez a Fehér Tükör és a Kék Majom hullámvarázsban történik. De erről később a napi energiákban bővebben is beszélünk majd.

A MAG napok első napja a Sárkány minőségét hozza, arra kér, vizsgáljuk meg a bizalom jelentését és létét életünkben. Tudunk-e bízni saját és a Mindenség folyamataiban? Abban, hogy minden azért történik, hogy segítsen bennünket az utunk bejárásában? Vajon nem bújunk-e a biztonság hamis illúziója mögé csupán azért, hogy ne kelljen változnunk, változtatnunk? Valóban azt kommunikáljuk, mutatjuk kifelé, amire igazán vágyunk? A Sárkány energiái a Tükör hullámvarázsban megmutatják, hogy életünk mely pontján szakadt meg a Bizalom érzése, vagy éppen hogy milyen hamis illúziók miatt érezzük magunkat elszakadva Szellemi valónktól, mely a bizonytalanságunkat okozza. Tudatosan ismerjük fel Önnön igényeinket, mire van szükségünk és ezt kommunikáljuk környezetünk felé is. Bízzunk a nagyobb Egység rendezőelvében, és tudjuk, hogy minden értünk történik. Nem eshet bántódásunk, ha betartjuk a mindenség törvényeit.

A MAG napokra való felkészülést elősegíthetjük azzal, ha a reggeljeinket egy rövid meditációval kezdjük. Ideális esetben, például ha reggel van időnk elolvasni a Napi energiákat, érdemes még pár percet rászánni arra is, hogy elolvassuk a meditációt és a mantrát így ráhangolódhatunk az adott nap energiáira.

MÉG ELÉRHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT EGÉSZ ÉVEN ÁT.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Meghatározok, hogy tápláljak
Megszabva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A forma önálló tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.