KIN 114* Fehér Planetáris Varázsló* 07.21* Galaktikus Aktiváló Portálnap

beautiful_bodysárga emberA mai nappal együtt, már csak 4 nap van hátra a Mágneses Varázsló évéből és 2. a GAP napok intenzív energiáiból. Bár már néhány hete érezhető a Lunáris Vihar év előszele, most mégis a Varázsló év lezárására kell koncentráljunk. Ehhez nyújt tökéletes segítséget a Fehér Planetáris Varázsló napja.

Ami az 1-ben, a Mágneses tónusban elindul, az a 10-es Planetáris tónusban teljesedik ki. Kígyó Hullámvarázsunk az ösztönök és test-tudatosság jobb megértésén keresztül vezetett bennünket, egy a magasabb tudatossági szintre. Mindaz a tudás, melyet az elmúlt napokban megtanulnunk, ide értve a fizikai, szellemi, érzelmi tapasztalásokat is, arra szolgált, hogy újra áramlásba hozzuk a bennünk lévő Életenergiát. A Varázsló minősége ma segít elsajátítanunk, az ezzel az erővel járó felelősséget és ennek helyes használatát. Nézzünk szembe bizonytalanságainkkal és tegyük meg a lépéseket azért, hogy azzá válhassunk, akik valójában lehetnénk. Vállaljuk a felelősséget az újonnan felfedezett erönkért, minőségeinkért és bátran kamatoztassuk is őket. Törekedjünk azonban arra, hogy cselekedeteinket ne csupán az Önös érdek vezesse, hanem minden esetben hangoljuk össze a Mindenség szolgálatával is, hisz tudjuk, hogy ami a nagyobb mintát szolgálja az bennünket is csak emelhet. Engedjük el a megfelelés és az irányítás utáni vágyat, és vegyük észre, belő értékeinket, hogy ezeken keresztül a szeretet és a Fény beáramolhasson életünkbe.

Ma álljunk meg egy percre és meditációban idézzük fel az elmúlt napok eseményeit, tanításait, kapcsolódjunk össze a belső Mágusunkkal, hogy segítségével létrehozhassunk Önmagunkban a Változást, a Csodát.

MÉG ELÉRHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT EGÉSZ ÉVEN ÁT.

Rendeld meg Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy varázsoljak,
Előállítva a fogékonyságot.
Lepecsételem az időtlenség kimenetét,
A megnyilvánulás planetáris tónusával.
Engem a szellem ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok … Lépj be

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.