KIN 110* Fehér Ritmikus Kutya* 07.17* Galaktikus Aktiváló Portálnap

lovemeA Mágneses Varázsló Évünk utolsó napjait tapossuk. Érdemes elkezdeni felkészülnünk az idei évünk lezárására, hogy az Új évet, mely a Lunáris Vihar minőségét képviseli immáron tiszta lappal és konkrét elképzelésekkel kezdhessük. Tekintsünk vissza, mi mindent tettünk, tapasztaltunk, fejlődtünk meg az elmúlt 1 évben és mik azok, amiket itt az ideje elengedni, feldolgozni, megbocsátani, stb. Ebben az összegzésben ma a Ritmikus Kutya siet a segítségünkre, a GAP napok támogatásával. A Fehér Kutya minősége, az Önmagunkhoz való hűséggel, feltétel nélküli szeretetével és odaadásával, gyógyírt nyújt fájó lelkünkre, segít egységbe rendezi teendőinket.

Aktív, cselekvéssel és szeretettel teli nap előtt állunk. Most, hogy a tervezési fázisokon már túl vagyunk, a Ritmikus tónus immáron a célirányos cselekvést sürgeti. Mindeközben a Kutya minősége arra figyelmeztet, hogy őrizzük meg szuverenitásunkat, hogy elkerüljük a függő kapcsolódásokat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egyedül kell haladjunk utunkon, csupán annyit, hogy mindenképp a saját igényeinket és a tegnap felfedezett/megerősített határainkat szem előtt tartva kell mindezt megtennünk. Míg a Kígyó a testiség, az ösztönök útját követi, a Kutya a szív hangjára hallgat. A ma nap feladatata, hogy e kettőt egyensúlyba hozzuk. A Kutya a szeretet, az önelfogadás és az önszeretet kérdéseit hozza magával. Ma figyeljük meg, a bennünk munkálkodó érzelmeket, mennyire vagyunk hajlamosak, illetve mely terület az, ahol már-már feladjuk magunkat a megfelelés és az odatartozás érdekében. Mennyire veszünk rész a játszmákban; érzelmi zsarolás, drámák, és a többi. Tudatosítsuk, hogy mindegy mely oldalon is állunk, ezek az érzelmek legtöbbször a bennünk rejlő hiányokról, és/vagy az önmagunk nem elfogadásából erednek. Elérkezett az idő, hogy ezen blokkokat most feloldjuk és hátra hagyjuk. Fejezzük be az önostorozást vagy a sebeink nyalogatását és kerüljünk újra közel Önmagunkhoz! Mindazt a szeretetet, amit másoktól várunk előbb mi magunknak kell megadjuk. Amit adsz, azt kapod vissza, tartja a Karma törvénye. Ahogy megtanuljuk teljes mértékben elfogadni magunkat, megszületik bennünk a Fény, melyet végre kiterjeszthetünk környezetünkre.

JÚLIUS 26-ÁN ÚJ ÉV INDUL, MELYET A KÉK LUNÁRIS VIHAR MINŐSÉGE KÓDOL.
MÁR ELŐRENDELHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT.
A KARKÖTŐK ELÉRHETŐEK FEHÉR ÉS FEKETE ALAPPAL EGYSÉGESEN 3200 FT-ÉRT, VAGY
TELI KARKÖTŐKÉNT 4200 FT-ÉRT.
ÉRDEKLŐDNI: MAJAHARMONIA@GMAIL.COM
2020 Év karkötője

Idén is megtartjuk Évindító napunkat, melyre szeretettel várunk! 

Mantra:
Szervezek a szeretet érdekében
Kiegyenlítve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok, lépj be…

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés: 
Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.