KIN 107* Kék Elektromos Kéz* 07.14* Galaktikus Aktiváló Portálnap

ab998f937fa22460f44babc10d503f3d--visionary-art-spiritual-awakeningA sorozat 2. Galaktikus Aktiváló Portálnapja a Kék Elektromos Kéz minőségét képviseli, mely utat mutat, kiemel a kétségekből és segít hátra hagyni mindazt, ami eddig energiát rabolt el tőlünk.

A Kígyó hullámvarázsban megjelenő Kéz kreatív energiái ma elhozzák a régóta várt érzelmi gyógyulásunkat, segítik az aktivitást. Mindezt tovább támogatja az Elektromos tónus, mely szintén a termékenység és kreativitás minősége, mottója: „Létrehozom!” EZ a 13 nap a testünk visszajelzéseiről, vagyis a testtudatosságról szól. Ezt követve feloldhatjuk régóta blokkolt csakráinkat, elakadásainkat, hogy életünk energiái újra áramlásba kezdhessenek. Figyeljük meg mit üzen testünk. Előfordulhat fáradtság, kimerültség, zsibbadás, de akár túlfűtött szexualitás is. Használjuk a testünket az átalakulás eszközeként. Meg kell tanuljuk alkalmassá tenni a szenvedélyt és az érzékiséget, hogy általuk egy magasabb tudatosság szintjére kapcsolódhassunk. Figyeljük hát jelzéseit, hallgassunk belső megérzéseinkre. Lássuk/érezzük meg, hogy életünk mely részén érezzük úgy, hogy túlvállaltuk magunkat, vagy épp hol vagyunk túl passzívak/rutinszerűek. Most ezekkel a területekkel kell foglalkozzunk. Osszuk fel teendőinket és állítsunk fel egy fontossági sorrendet. Minden rész-cél teljesítése után álljunk meg és „ajándékozzuk” meg magunkat valami aprósággal, ami örömet okoz. Ez nem csak motiváló, de pozitív mintát is elültet bennünk. Érezzük azt a felszabadító érzést, amikor letehetjük a batyunkat és azt, hogy az eddig megosztott figyelmünket most végre csak egy pontra fókuszáljuk. Merítsünk ebből erőt és így vessük bele magunkat a megoldások keresésébe ahelyett, hogy visszavonulva az elmúlt időszakban szerzett sebeinket nyalogatnánk. Használjuk ki ezt a lendületet és nyitottságot arra, hogy meghallgassuk mások véleményét, nézőpontját is. Legyünk a megoldás része kreativitásunkkal. Legyünk proaktívak és hagyjuk el a halogatást!

A mai nap vezető ereje a Kék Majom, mely segít a nehézségeken humorral átlépni. Legyünk nyitottak és engedjük, hogy a Majom más megvilágításba helyezze nehézségeinket, élethelyzetünket. Arra tanít, hogy ne vegyük „véresen komolyan” magunkat és azt a helyzetet, amiben épp vagyunk. A mai nap energiáit elősegíthetjük bármilyen kreatív projekttel, a lényeg, hogy leljük örömünket benne. Hívjuk segítségül Belső gyermeki énünket, hogy könnyedén és spontán álljunk a megoldandó feladataink elé. Meg fog lepni, milyen egyszerű is a megoldás, mely mindvégig ott volt a szemünk előtt, csak „felnőtt fejjel” nem láthattuk meg.

JÚLIUS 26-ÁN ÚJ ÉV INDUL, MELYET A KÉK LUNÁRIS VIHAR MINŐSÉGE KÓDOL.
MÁR ELŐRENDELHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT.
A KARKÖTŐK ELÉRHETŐEK FEHÉR ÉS FEKETE ALAPPAL EGYSÉGESEN 3200 FT-ÉRT, VAGY
TELI KARKÖTŐKÉNT 4200 FT-ÉRT.
ÉRDEKLŐDNI: MAJAHARMONIA@GMAIL.COM

Idén is megtartjuk Évindító napunkat, melyre szeretettel várunk! 

Mantra:
Aktiválok a tudás érdekében
Megkötve a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előre mutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.