KIN 105* Vörös Mágneses Kígyó* 07.12

kigyos_papno_2A Mágneses Kígyó Hullámvarázzsal egy igen fontos és erős teremtő időszak veszi kezdetét. A Kígyó az ösztönök, az intuíció, a szexualitás és az életerő képviselője, így ebben a 13 napban a Test-tudatosság kerül előtérbe.

Testünk emlékezik minden eddig átélt traumára, örömforrásra, tapasztalásokra. Folyamatosan kommunikálja (-ná) felénk bölcsességét, melyek belső (gyomor tájékról érkező) megérzésekben, intuíciók formájában érkeznek, de sokszor az észre vagy épp szívre hallgatva elnyomjuk őket. Pedig nem kéne, mert ha folytonosan elnyomjuk, elhallgattatjuk testünk jelzéseit, előbb utóbb fizikai tünet formában fog a felszínre törni: fejfájás – túlagyalás; lábtörés, ficam – lelassítás; gyomor panaszok – meg nem „emésztett” konfliktusok, rák – régóta dédelgetett sérelmek stb. Fontos feladatunk, hogy életünk során egyensúlyba hozzuk szívünk, elménk és testünk szavát, üzeneteit. Azonban ebben a 13 napban most a testünkben felhalmozódott blokkokat kell feloldanunk. Ez a ciklus rámutat arra, hogy életünk mely területét vette át az automatizmus, a rutin és/vagy a megszokás. Hol apadt el életkedvünk, életerőnk, hol „folyik el” nap mint nap energiánk, és mindezt hogyan tudnánk újra mozgásba hozni. Csakis így gyógyíthatjuk meg magunkat fizikai, szellemi és érzelmi szinten is.

A Maja szinkronárium alapja a Tzolkin, mely 260 napjában minden hullámvarázs meghatározott rendben, és Föld-ciklusokban (vörös-fehér-kék-sárga) követik egymást. Mint korábban írtam, ezek a négyes Földciklusok 4 hullámvarázst takarnak, melyeket ún. Palotáknak is szoktunk nevezni. A Tzolkin közepén található a legerőteljesebb, legintenzívebb energiákkal rendelkező 3. Palotánk, mely a Lángolás Kék Nyugati Palotája és a Vörös Kígyó Hullámvarázzsal veszi kezdetét. Ebben az időszakban tehetünk legtöbbet fejlődésünk, céljaink elérése érdekében, ugyanis 10-20-10-es ismétlésekben követik majd egymást, a GAP és MAG napok. Mindemellett egy új Földciklus is kezdetét veszi:

  • VÖRÖS Kígyó:Teli életerővel, lelkesedéssel elindítottuk egy folyamatot mely a testünk visszajelzésein alapul.
  • FEHÉR Tükör visszajelzéseiből információt gyűjtünk, tanulunk, felismerve és kezelve a gátló tényezőket és illúziókat életünkben.
  • KÉK Majomtrükkjei által új nézőpontra teszünk szert, így finomítjuk célkitűzéseinket, majd
  • SÁRGA Mag hullámvarázzsal zárunk, melyben a felszínre került potenciáljainkkal, lehetőségeinkkel fogunk dolgozni.

Hatalmas energiák mozdulnak meg tehát ebben az 50 napban, felkorbácsolva életünk minden aspektusát, minden elakadását. Ha jól és tudatosan felkészülünk rá és átadjuk magunkat ezen energiáknak, ezt akár javunkra is fordíthatjuk és óriási előrelépést tehetünk fejlődésünk érdekében. Balgaság lenne kihagyni!

JÚLIUS 26-ÁN ÚJ ÉV INDUL, MELYET A KÉK LUNÁRIS VIHAR MINŐSÉGE KÓDOL.
MÁR ELŐRENDELHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT.
A KARKÖTŐK ELÉRHETŐEK FEHÉR ÉS FEKETE ALAPPAL EGYSÉGESEN 3200 FT-ÉRT, VAGY
TELI KARKÖTŐKÉNT 4200 FT-ÉRT.
ÉRDEKLŐDNI: MAJAHARMONIA@GMAIL.COM
2020 Év karkötője

Idén is megtartjuk Évindító napunkat, melyre szeretettel várunk! 

Mantra: 
Egyesítek, hogy túléljek
Vonzva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.