KIN 90* Fehér Kristályos Kutya* 06. 27

4066762042390c2b05d4321ce655774bA mai nappal kezdetét veszi idei évünk utolsó hónapja, a Kozmikus Jelenlét Holdhónapja, mely 28 napját a Fehér Kristályos Kutya fogja vezérelni. A 13. hónap minősége hasonlatos a Hullámvarázs 13. napjához: a feladat megbékélni az elmúlt ciklus eseményeivel, szembe nézni és elfogadni a változást, veszteséget, eredményeket. Ez a hónap beindítja az elakadt folyamatokat, miközben átvezet bennünket az új Évbe, melynek „előszele” már itt leng körülöttünk.

Fehér Kristályos Kutya. Az év utolsó 28 napját ez a finom, szeretetteli minőség fogja átszőni, de ne áltassuk magunkat, bár a feltételek nélküli szeretet és a jószándék vezéreli, feladatát még ellátja, vagyis szembesít mindazzal, amit el kell engednünk, ahhoz, hogy az Újévbe terhek nélkül léphessünk át.  Ahhoz, hogy a Vihar által elhozott Újjászületés megtörténhessen, szükségünk van minden részünk és tapasztalatunk elfogadására és integrálására. A mai nap segít, hogy közelebb kerülhessünk Önmagunkhoz és újonnan felfedezett minőségeinkhez. Adjunk magunknak időt és teret, hogy az elmúlt napok eseményei leülepedjenek. Ne sürgessünk, ne forszírozzunk semmit. Hagyjuk, hogy a maguk tempójában bontakozhassanak ki előttünk. Használjuk ki a mai nap vezető erejét, mely a Fehér Szél, hogy összekapcsolódjunk belső spirituális vezetőnkkel, ki megsúgja a válaszokat és a további teendőnket. Ha tehetjük, ma kezdjük a napot egy rövid meditációval. Csendesítsük el az elménket és szívünket, hogy tisztán lássunk. Tekintsünk vissza az elmúlt napok eseményeire, összegezzünk. Fogadjuk el és bocsássuk meg magunknak tévedéseinket, hibáinkat, hiszen mindezek szükségesek voltak ahhoz, hogy azzá váljunk, akikké mára lettünk. Engedjük el az önostorozást és kössünk békét régi és megújult Énünkkel. A múlton változtatni nem tudunk, így érdemes pozitív szemlélettel tekintenünk a jövőbe, hogy a rendelkezésünkre álló minőségeinkből a lehető legjobbat hozhassuk ki. Használjuk ki a Kutya által nyújtott támogatást, hogy megtaláljuk azokat a társakat, csoportokat, akikkel összefogva, képessé válhatunk céljaink megvalósítására. A megfelelő emberek mindig akkor lépnek be életünkbe, amikor készen állunk a velük való munkára.

JÚLIUS 26-ÁN ÚJ ÉV INDUL, MELYET A KÉK LUNÁRIS VIHAR MINŐSÉGE KÓDOL.
MÁR ELŐRENDELHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT.
A KARKÖTŐK ELÉRHETŐEK FEHÉR ÉS FEKETE ALAPPAL EGYSÉGESEN 3200 FT-ÉRT, VAGY
TELI KARKÖTŐKÉNT 4200 FT-ÉRT.
ÉRDEKLŐDNI: MAJAHARMONIA@GMAIL.COM
2020 Év karkötője

Mantra: 
Szentelek, hogy szeressek
Egyetemessé téve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a Szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció:
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.