KIN 88* Sárga Planetáris Csillag* 06. 25* Galaktikus Aktiváló Portálnap

312788_569569973060232_1122951914_neditA GAP napok erejével ma a Sárga Planetáris Csillag minősége teszi nálunk látogatását, elhozva a kiteljesedés harmóniáját.

A Csillag, a rend, az egyszerűség és a harmónia nagykövete. Arra ösztönöz, hogy fedezzük fel és bontakoztassuk ki Csillag-mag természetünket, hogy a teljes jelenlét egyensúlyában élhessünk. A Vihar hullámvarázsban megjelenő Csillag minősége ma megmutatja, hogy még a vihar keltette káoszban és örvényben is megtalálható a harmónia, a rendezettség. A kulcs, az egyszerűsítés. NE akarjunk mindent megérteni, túlbonyolítani. Engedjük, hogy az események maguk ütemében áramoljanak. Idézzük ki eredeti célkitűzésünket, lássuk meg hogy az elmúlt napok eseményei meddig vittek el bennünket. Lévén a 12. hónapunk utolsó napjait éljük, ezt akár kivethetjük az elmúlt Év témájára is, hiszen már csak 30 napunk van hátra a Fehér Mágneses Varázsló évünkből. Azt hiszem elmondható, hogy ez az év rendesen feladta a leckét mindannyiunk életében.. Ma mégse azon mélázzunk, hogy mi mindent ragadott magával a Vihar és az Év témája, hanem fogadjuk el és ismerjük fel, hogy mennyi lehetőséget tárt elénk az elmúlt időszak.

A Csillag mottója, az egyszerűség. Ne kombináljuk túl a dolgainkat és semmiképp ne ostorozzuk magunkat a múlt eseményeiért. Maradjunk a Jelen pillanatban. Törekedjünk megteremteni és megtartani a harmóniát úgy kívül -a környezetünkben-, mint belül a lelkünk esszenciájában. Legyünk nyitottak minden tanítás igazságára, és járjuk a saját ösvényünket. Használjuk ki a Kristályos hónapunk utolsó napjait arra, hogy átlátunk ezen a zűrzavaron a jobb megértés érdekében, hogy majd a holnap után induló 13. hónapunkban a Kutya segítségével megbékélhessünk velük.

JÚLIUS 26-ÁN ÚJ ÉV INDUL, MELYET A KÉK LUNÁRIS VIHAR MINŐSÉGE KÓDOL.
MÁR ELŐRENDELHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT.
A KARKÖTŐK ELÉRHETŐEK FEHÉR ÉS FEKETE ALAPPAL EGYSÉGESEN 3200 FT-ÉRT, VAGY
TELI KARKÖTŐKÉNT 4200 FT-ÉRT.
ÉRDEKLŐDNI: MAJAHARMONIA@GMAIL.COM
2020 Év karkötője

Mantra:
Tökéletesítek, hogy megszépítsek
Előállítva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.