KIN 74* Fehér Szoláris Varázsló* 06. 11

higher%20selfA Fehér Szoláris Varázsló napjára ébredtünk, mely a célirányos cselekvésre inspirál, felerősítve a szándékot. A Varázsló minősége, a becsület, az irányítás és személyi erő kérdéskörét feszegeti, arra ösztönözve, hogy egyéni igényeinket, céljainkat, hangoljuk össze egy nagyobb céllal. Egyesítsük elménk és szívünk útját, kapcsolódjunk össze az Isteni akarattal, mely így elrepít bennünket egész a célvonalig.

A Világmindenségben REND uralkodik, melynek mi magunk is részesei vagyunk. Akkor is, ha néha nem úgy érezzük, minden okkal és értünk történik. Persze könnyebb úgy gyakorolni a Hitet és Bizalmat, hogy minden kedvünk szerint történik.. A gondok ott kezdődnek, amikor megfeledkezünk saját felelősségvállalásunkról és igényeinket, inkább az egyéni, önös érdekek vezérlik, hisz felborul az Adok-Kapok egyensúly. Ilyenkor tapasztalhatjuk azt, hogy megrekedtünk, hogy nem jutunk egyről a kettőre, bármennyire keményen is dolgozunk. Megreng hitünk és elkezdünk kételkedni mindenben és mindenkiben, amitől csak méginkább beragadunk az adott helyzetbe. A Világáthidaló Hullámvarázsban megjelenő Varázsló ma ezeket a helyzeteket kiválóan oldja!
Vizsgáljuk meg, hogyan illeszthető bele kitűzött célunk, akaratunk a Mindenség ritmusába. Bár a Hullámvarázs legaktívabb szakaszába értünk, ma ez a folyamatot inkább befelé irányítsuk. Csendesítsük el elménk és környezetünk hangjait, ha tehetjük, kezdjük a napot egy meditációval, hogy meghallhassuk Lelkünk hívó szavát. Tudatosan készítsük fel szívünket az elengedés folyamatára. Merjünk megnyílni a Mindenség energiáinak és sorsunkat ma az ő kezébe helyezni. Tudatosítsuk, hogy minél inkább ragaszkodunk valamihez, az annál inkább megköti energiáinkat. Hagyjuk a dolgokat ma megtörténni. Merjünk nem tudni, nem akarni, hisz tudjuk a Világmindenségben minden REND-ben van és minden elérkezik hozzánk a megfelelő időben és helyen.

JÚLIUS 26-ÁN ÚJ ÉV INDUL, MELYET A KÉK LUNÁRIS VIHAR MINŐSÉGE KÓDOL.
MÁR ELŐRENDELHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT.
A KARKÖTŐK ELÉRHETŐEK FEHÉR ÉS FEKETE ALAPPAL EGYSÉGESEN 3200 FT-ÉRT, VAGY
TELI KARKÖTŐKÉNT 4200 FT-ÉRT.
ÉRDEKLŐDNI: MAJAHARMONIA@GMAIL.COM
2020 Év karkötője

Mantra:
Lüktetek, hogy varázsoljak
Megvalósítva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a hűség ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
“Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.