KIN 66* Fehér Mágneses Világáthidaló* 06. 03

spiritual-awakening-sudden-awakening-wake-up-dream-reality-acim-a-course-in-miraclesA Mágneses Világáthidalóval egy újabb kapu nyílik meg, mely a megengedést, elengedést támogatja, hogy a dolgok maguk rendje szerint bontakozhassanak ki előttünk. Ha mai nap folyamán azt vesszük észre, hogy életünk valamely része már kissé döcögősen megy, vagy épp egyáltalán nem fejlődött az elmúlt időszakban bárhogy is próbáltuk, akkor nagy valószínűség szerint ez a részünk már átalakulásért kiált és ezzel lesz dolgunk a következő 13 napban.

Ebben a 13 napban ne akarjunk mindent egóból irányítani, vagy „megerőszakolni” a helyzeteket. Ez az időszak kicsit több passzivitást és befelé fordulást igényel, hogy lelassulva felismerhessük mindazt, aminek mennie, átalakulnia kell életünkben. Ne feledjük: ami ellen harcolunk, az ellenállásunkkal együtt növekszik. A változást pedig megállítani nem lehet! Merítsünk bátorságot az Égenjáró Hullámvarázsban tanultakból, főként azért mert ez a mai napunk támogató energiája is. Tudatosan figyeljük meg környezetünket és önmagunkat, mert ez a megtorpanás/stagnálás előfordulhat akár a munkahelyünkön, szokásainkban, megoldási mintáinknál, de akár kapcsolatainkban is. Ne feledjük, hogy a múlt fontos része életünknek, fejlődésünknek és meghatározta a Jelenünket is, de a hozzá való görcsös ragaszkodás, bekorlátozza lehetőségeinket. Merjünk újat megtapasztalni, spontánnak lenni. A Világáthidaló árnyékában szükségét érezzük annak, hogy irányítsunk; halálfélelem, depresszió, küzdelem és ellenállás is úrrá lehet rajtunk. A kulcs, a megbocsátás és elengedése mindennek! Megbocsátás Önmagunknak és környezetünknek, hogy neheztelés és elfojtások nélkül szabadon tovább léphessünk. Engedjük el félelmeinket, és adjuk át magunkat tapasztalataink tanításainak. Tudatosan készítsünk helyet az új ajándékok megjelenésének. Fogadjuk el jelen helyzetünk igazságát. Ha elfogadjuk azt, amink van, felszabadulunk, a változás és növekedés pedig könnyebbé, természetesebbé válik.

Mantra: 
Egyesítek, hogy kiegyenlítsek
Vonzva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés: 
“Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.