KIN 62* Fehér Planetáris Szél* 05. 30

892f7fbaf44e6697a308b8405dbca871A Fehér Mágneses Varázsló évünk, utolsó előtti hónapjához érkeztünk, melyet a Fehér Planetáris Szél minősége kódol. Ez a hónap hozza el az év felismeréseit, segítésével megláthatjuk a teljes képet. A Planetáris Szél minőségével társulva igen inspiráló időszak előtt állunk.
A hónap feladata: „Fedezd fel, oszd meg, és fejezd ki a tudást, bölcsességet nyitottan és szeretettel.”

Szél, Szellemi mivoltunkkal köt bennünket össze oly módon, hogy – ha jól összpontosítunk és a jelenben tartózkodunk – apró sugallatokkal kommunikál felénk. Ehhez azonban el kell csendesítenünk elménk kavargó hangjait és elűzni ítélkező, beskatujázó gondolatainkat, melyek csak korlátoznának bennünket kiteljesedésünkben. Az Égenjáró felfedező energiáinak köszönhetően új tapasztalatokkal gazdagodtunk és így egy új nézőpontot is kaphattunk. Már másként láthatjuk a világunkat! Ne torpanjunk meg ettől, lépjünk tovább ezen az új és ismeretlen úton, mely most megnyílt előttünk. Vállaljuk a felelősséget eddigi utunkért és a következőkért. Legyünk hűek kitűzött céljainkhoz és ne hagyjuk veszni. Önmagunkért!

Mint azt már számtalanszor leírtam a kimondott szónak teremtő ereje van! Azonban minden kimondott szó egy gondolattal (nem mindig megfontolttal!) kezdődik. A mai napon ez a kommunikáció különös erővel lesz jelen, így ügyeljünk mit mondunk, gondolunk. Kerüljük az ítélkezést, a rosszindulatú pletykákat, sőt a legjobban tesszük, ha a belső monológunkra is odafigyelünk! Szánjunk időt ma meditációra, bármily röviden is, hogy felkapcsolódva Szellemi vezetőnkhöz megkaphassuk a szükséges instrukciókat a következő lépéshez.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy kommunikáljak
Előállítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.