KIN 59* Kék Rezonáns Vihar* 05. 27

varázslónőA Rezonáns Viharral elérkeztünk a megújulás napjához. A Rezonáns tónus arra kér, hogy vizsgáljunk felül az elmúlt napok eseményeit, hogy levonva a következtetéseket, új célokat, irányokat jelöljünk ki önmagunk számára, a Vihar pedig segít mindezt letisztítani.

A Vörös Égenjáró Hullámvarázs felénél járunk. Mint arról az első napon írtam, fontos megteremtenünk az egyensúlyt a kifelé és befelé történő cselekvésben. AZ Égenjáró kíváncsiságától hajtva vonz bennünket a távolság, azonban még a legjobb járműnek is szükséges karbantartás, hogy tovább mehessen. A Rezonáns tónusú Vihar napja tökéletes alkalmat ad ahhoz, hogy visszavonulva erőközpontunkba tartsunk egy nagygenerált. Vegyük számba mindazon eseményeket melyek az elmúlt napokban történtek, lássuk meg mit adott és/vagy vett el. Maradjunk objektívek és ha falakba ütközünk, használjuk a mai nap vezető energiáját, mely a Kék Majom. Akármi is történik, ma álljunk hozzá nyílt gyermeki ártatlansággal, szétszakadásainkat pedig gyógyítsuk humorral. Ne vegyük ma túl komolyan az életet és ne feledjük, hogy az Égenjáró hullámvarázs támogatja az újdonságokat, a szokatlant! Lássuk meg a dolgok humoros részét, és oldjuk meg a konfliktusainkat játékosan, kreatívan.

Térjünk vissza belső középpontunkba, stabilizáljuk magunkat gondolatilag, érzelmileg és csak ezek után kezdjünk cselekvésbe. Adjunk időt magunknak, hogy a Vihar tehesse a dolgát és leszakíthasson rólunk minden felesleges terhet, régi mintát.

Mantra:
Levezetek, hogy katalizáljak,
Ösztönözve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.