KIN 53* Vörös Mágneses Égenjáró* 05. 21

12705735_10153941040108185_624648936203906629_nA 11-es Maja Holdhónapunk záró hullámvarázsa, a Vörös Égenjáró-é, mely ideális alkalmat biztosít arra, hogy új horizontokat fedezzünk fel. Ahogy arról már korábban is szó volt, a 11-es hónap (vagy nap) mindig az Év (vagy hullámvarázs) témájáról való leválást hivatott elősegíteni, hogy előkészítse a terepet a következő év (hullámvarázs) tervezésére. Erre mi sem kiválóbb, mint a Vörös Égenjáró, mely kíváncsiságával új utakra terel bennünket.

Ma magunkhoz vonzzuk azokat az irányelveket, melyekkel a következő 13 napban dolgoznunk kell. Legyünk nyitottak és befogadók, készek kilépni az ismeretlenbe, bármily ijesztő is. Álljunk ellent a késztetésnek, hogy visszahúzódjunk remetelakunkba, mert az csakis a megrekedéshez vezethet. Igyekezzünk megtartani az egyensúlyt kint és bent között! Amennyi időt most a befelé fordulásra fordítunk, legalább annyit töltsünk azzal, hogy nézőpontunkat, tapasztalatainkat bővítjük. Ez most az átalakulásunk utolsó fázisa, mint amikor a kígyó elér a vedlésének utolsó mozzanataihoz. A végeredmény felszabadító és megindító lesz. A múltat hátrahagyva, utunkat most valami friss, új és eleven felé vesszük. Az Égenjáró biztosítja mindehhez az izgalmas úthoz a bátorságot és kitartást. Használjuk a Nap hullámvarázsban tanultakat és árasszuk ki magabiztos fényünket környezetünkre, ezzel is támogatva a változást és a pozitív visszajelzést. Törjük át a saját falainkat és hagyjuk, hogy kíváncsiságunk új utakra vezéreljen bennünket.

Érdemes ebben a 13 napban, tudatosan, minden nap valami olyan apróságot beiktatni a hétköznapok szürkeségébe, mely kiemel a megszokottból, netán még soha nem csináltuk azelőtt. Légy bátor, kreatív és játékos ezekkel az energiákkal!

Maradj Otthon Akció:

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra: 
Egyesítek a felderítés érdekében,
Vonzva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét,
A cél mágneses tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.