KIN 033* Vörös Rezonáns Égenjáró* 05. 01

skywalker overRepül az idő, máris a 10. hónapunk utolsó napjához értünk! Mind az év (Mágneses Varázsló) mind a Hullámvarázsunk témáját tekintve elérkezett az idő egyfajta visszatekintésre, hisz lássuk be az elmúlt napok, hetek hónapok igen eseménytelik voltak.  Az Égenjáró ma megteremti azt a biztonságos teret, ahol visszatekinthetünk, felismerhetünk, elengedhetünk és ezáltal végre gyógyulhatunk!

A Varázsló évében, az elmúlt 10 hónapban a személyi erőnk és az ezzel járó felelősségen volt a hangsúly. A fő feladatunk ebben az évben, hogy összehangoljuk szívünk és elménk útját, hogy elvezethessen bennünket belső vezetőnkhöz, Isteni Énünkhöz. Természetesen az év kicsúcsosodásával, (8-10. hónap) ezzel párhuzamosan fel-felütötte fejét mindennek negatív aspektusa is, a manipuláció, az irányítási vágy is. Ahelyett azonban, hogy elítélnénk vagy frusztráltnak éreznénk magunkat, tegyük szívünkre kezüket és kérdezzük meg magunktól, mi az amire igazán vágyunk? Mi az amit bizonyítani szeretnénk? Személyi akaratunkat formáljuk át szívünkkel egyetértésben. Alakítsunk ki egy tisztább kapcsolatot Esszenciális Önvalónkkal, aki már most fény-varázsló! Csakis így érhetjük el célkitűzéseinket.
A Vörös Rezonáns Égenjáró ma segít elindulnunk ezen az úton. A Rezonáns tónus, ma arra kér, hogy vizsgáljuk felül hitrendszerünket, hogy mi az, aminek életünkben hitelt és energiát adunk. Az Égenjáró pedig felfedezésre hív, arra, hogy nyissunk a változás, az ismeretlen felé, hogy megismerhessük ajándékait. Engedjük, hogy a kíváncsisága vezessen bennünket, hogy megláthassuk mi vár ránk, ha elengedjük a régi batyukat, érzelmeket, irányítást és ez ezekhez való ragaszkodást, melyet a Kéz hullámvarázs jelölt ki számunkra.

Kapcsolódjunk ma össze belső erőközpontunkkal (a meditáció bármely formájában), hogy feltöltekezhessünk az Égenjáró erejéből, bátorságából. Merjük elengedni a biztosnak tűnő korlátjainkat és induljunk el végre saját utunkon! Legyen hitünk önmagunkban, a jövőnkben! Higgyük el, hogy csodák várnak ránk a komfort zónánkon kívül! Ne féljünk a kudarctól, mert az is csak egy újabb lépcső a fejlődésünkben. Nem történhet „rossz” velünk, ha meglátjuk mindenben a tanítást.

Maradj Otthon Akció:

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Levezetek, hogy felderítsek
Inspirálva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés:
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.