KIN 013* Vörös Kozmikus Égenjáró* 04. 11

sunrise 2A Kozmikus Égenjáróval zárul a Tzolkin első hullámvarázsa, mely mindennek az alapjait fektette le: bizalom kiépítése a nagyobb mintában és a nyitottság a változás felé.

Az Égenjáró biztosítja a kapcsolatot Ég és Föld között. A mai nap egyfajta csatorna, mely összeköt bennünket a Szellemi világgal, megmutatva számunkra azt, hogy hová fejlődtünk az elmúlt időszak alatt, valamint azt is hová tartunk. A mai nap a lezárásra és a változtatásra sarkall bennünket, az is előfordulhat, hogy ma kapjuk meg azt a kezdő lökést, melyre szükségünk volt az elinduláshoz. A Sárkány hullámvarázsban megjelenő Égenjáró ma felfedi előttünk a titkot: hogyan tudunk úgy szolgálni másokat, hogy közben saját igényei is megmaradjanak az első helyen. A mai nap beindítja a változást azáltal, hogy segít megbékélnünk az elmúlt napok tanításaival és így elengedésre kerülnek mindazon energiák, melyek a tovább lépést gátolták. Álljunk ma ellent a visszavonulási vágynak, lépjünk túl az ismeretlentől való félelmünkön és bátran lépjünk ki az ismeretlenbe! Használjuk fel a Sárkány nyújtotta bizalmat és az Élenjáróban lakozó felfedezési vágyat ahhoz, hogy megtegyük az első lépést a Fehér Varázsló Hullámvarázs felé!

A mai nap tehát arra kér, hogy váljunk nyitottá és merjünk kilépni a kiszabott kereteinkből, hogy tanuljunk és tapasztaljunk. Zárjuk le hálával és szeretettel a Vörös Sárkány hullámvarázsát, köszönjük meg tanítását, de ne feledjük, hogy energiái, a Tzolkin végéig még velünk maradnak!

Maradj Otthon Akció:

 „Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Kitartok, hogy felderítsek
Túlhaladva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A jelenlét szoláris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: „A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.