KIN 011* Kék Spektrális Majom * 04. 09

MajomA Spektrális Majom ma kizökkent a Sárkány Hullámvarázsból, csak azért, hogy megmutathassa, hogy célunk elérése után mi mindenre használható fel még mindaz, amit az elmúlt 10 napban tanultunk. A Majom a rendszer mókamestere, így ma a legjobban akkor cselekszünk, ha nem tervezünk semmi komoly dolgot.

A mai napra tökéletesen igaz az a közhely: „Bármi megtörténhet!” Sőt még ennek ellenkezője is. Nehéz erről a napról bármit is írni, mert mindig rám cáfol. A mai napon ugyanis az Ősanyai minőségek helyét a zabolátlan Belső Gyermek veszi át. A Sárkány hullámvarázsban megjelenő Kék Majom, ma meghozza azt a már régóta várt nézőpontváltást, melyre már oly régóta szükségünk volt. A Majom tehát ma mindent elkövet annak érdekében, hogy az eddig stabilnak hitt rendszerünket megbolygassa. Teszi mindezt egy gyermek ártatlanságával és tiszta jó szándékával. Ahhoz, hogy megértsük, átlássuk terveit, fel kell ébresztenünk a bennünk szunnyadó belső gyermekünket. Emlékezzünk vissza milyen volt gyermekként, amikor tiszta szívvel, még ismertük az ősbizalom érzését, amikor a játszótér legmagasabb „rakétája” egyenesen a Világűrbe repített, amikor a pergő homokból készült szüleinknek a legfinomabb „torta”. Amikor tetteinket nem járta még át a félelem és az aggódás, így zokszó nélkül száguldottunk a szüleink – és mai énünk – legnagyobb rémületére lefelé a lejtőn, vagy más veszélyforrások felé. Amikor sokszor úgy nevettünk., hogy a hasunk belefájdult és a legjobb gyógyír minden sebre édesanyánk gyógy-puszija volt.
Emlékezzünk hát erre a gyermekre és térjünk vissza picit hozzá, hogy taníthasson. Váljunk nyitottá, érdeklődővé és engedjünk ma szabad utat a spontaneitásnak.

A Majom legfőbb tanítása, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy túl komolyan vegyük! Tanuljuk meg humorral elütni a konfliktusainkat, nevetéssel áthidalni a nehézségeket. Ne feledjük, hogy a nevetés a létező legjobb orvosság!
Nem az határoz meg bennünket, hogy mi történik, hanem az, hogy Mi hogyan reagálunk rá!

Maradj Otthon Akció:

 „Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Feloldok a játék érdekében
Szabaddá téve a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

11.   Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.