KIN 006* Fehér Ritmikus Világáthidaló * 04. 04

1d9fbf24d972d7ce21c0e4689dc8a658--turning-art-paintingsA mai nappal kezdetét veszi a 10. Maja Holdhónapunk, mely a Megvalósulás Planetáris Kutya hava (04.04-05.01-ig), melyet most a Ritmikus Világáthidaló minősége ível át. Ez a 28 nap Önmagunk felvállalásáról, hitrendszerünk és (év elején) kitűzött céljaink újbóli felülvizsgálatáról szól. Mindemellett arra kér, hogy engedjük el régi elavult gondolati mintáinkat, ragaszkodásainkat, a birtoklási- és irányítási vágyunkat, valamint az ítélkezést. Ez a néhány nap segít nekünk a kitartásban, az érzelmeink meg- és átélésében -bármilyen nehéz is,- hogy feloldva a blokkjainkat, rátaláljuk Esszenciális Önvalónkhoz vezető útra.

Minden hónap első napja meghatározza a következők napok minőségét, átszínezve az év, és az adott hullámvarázs témáját is. Ez a csodás sokszínűség és változatosság az, ami biztosítja megújulásunkat, fejlődésünket. Még ha ugyanazon leckén rágódunk is hosszú ideje, akkor sem unatkozhatunk, mert ennek a sokszínű nézőpontnak épp az a lényege, hogy több oldalról is szembesítsen bennünket sorsfeladatunkkal, így valamelyike előbb-utóbb biztosan „átmegy”.
A mai nap, az elhatározás és döntés erejével segíti a célirányos cselekvést. Szabadítsuk fel magunkat a korlátjainktól, attól, hogy mindennek úgy kell lennie, ahogy azt mi elterveztük és csak egyszerűen engedjük a Sárkány „hullámait” áramolni. Engedjük, hogy természetes gondoskodó energiáival feltöltsön bennünket és a bízzunk abban a megoldásban, amely felé ma terel bennünket. Vizsgáljuk meg Önmagunkat, hogy mik azok a dolgok, melyek megbéklyóznak; lehet ez régi kapcsolat, régi belénk nevelt minta, vagy akár csak egy berögzült rutin tevékenység, mely folyton ugyanarra az ösvényre terel bennünket, nem engedve a változást. Ezt könnyedén észre vehetjük, mert ma olyan helyzetekben, találhatjuk magunkat, melyek már túlságosan is jól ismertek. Azáltal, hogy mindig ugyanazon minta szerint reagálunk személyekre, helyzetekre, a végeredmény mindig ugyanaz lesz… Semmi esetre se ostorozzuk vagy ítéljük el magunkat, ha ezeket felismerjük! Egyszerűen lépjünk ki a megszokott körből. Bocsássunk meg magunknak és legyünk hálásak, hogy felismertük és így változtathatunk rajta. Adjuk át magunkat tiszta szívvel a Változásnak!
Szeressük és fogadjuk el Önmagunkat! Vállaljuk fel és álljunk is ki saját igényeinkért! Ebben a hónapban minden befektetett energia melyet magunkra és életfeladatunkra fordítunk, sokszorosan megtérül!

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!

Új Tzolkin, Új Tervek!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.
Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Szervezek, hogy kiegyenlítsek
Kiegyenlítve az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a https://youtu.be/woPfhzo5X1k weboldalon

Meditáció:
„Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés:
„Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.