KIN 002* Fehér Lunáris Szél* 03. 31

22_bigA mai napon felmerülhet az elkülönültség érzése, megjelenik a kapcsolódási vágy. A sárkány hullám második napján mindez nem meglepő, hisz a Lunáris tónus mindig az akadályokat, a kifogásokat hozza fel, megmutatva célkitűzéseink másik végletét. Lévén a Sárkány épp arra kér bennünket, hogy törődjünk önmagunkkal és saját igényünket helyezzük előtérbe, most az eltúlzott véglet érzése keríthet hatalmába, megfűszerezve a kétkedés és bizalmatlanság érzésével.

A Lunáris tónus nem „rossz”, sőt! Segít nekünk a későbbi döntéseinkben. Tudatosítsuk magunkban, hogy semmi sem létezhet ebben a Világban az ellentéte nélkül, és csakis tőlünk függ, hogy melyik oldalt látjuk meg. Bármely oldalt is választjuk, tudjuk, hogy nem veszíthetünk. Nincsenek jó vagy rossz döntések, utak, hisz mind-mind tanít nekünk valami újat. A Szél tehát pozitív minőségében a Szellemmel való kapcsolódást hivatott erősíteni, a kommunikáción keresztül. Így a mai nap éppen arra ösztökél, hogy kapcsolatot létesítsünk belső Szellemi énünkkel, mely sugallatára hallgatva visszanavigál bennünket a helyes útra. Az elkülönültség, a magány érzését legtöbbször a félelem és az ítélkezés okozza. Erősítsük meg hitünket Önmagunkban és a Szellemi vezettetésben.

Csendesedjünk el, ha tehetjük, meditáljunk, ürítsük ki elménket, hogy meghallhassuk a szellemi útmutatásokat.  Töltekezzünk fel, merítsünk innen erőt az előttünk álló napokhoz. Kerüljük el a felesleges locsogást, ha beszélünk, beszéljünk őszintén, de semmiképp nem ítélkezve! Használjuk a Szél energiáját, hogy teremthessünk, hisz tudjuk, a kimondott szavaknak milyen nagy energiája van! Fogalmazzuk meg és adjunk hangot kívánságainknak.

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!

Új Tzolkin, Új Tervek!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.
Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Polarizálok, hogy kommunikáljak
Stabilizálva az intuíciót
Lepecsételem a szellem bevitelét
A kihívás lunáris tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.