KIN 257* Vörös Planetáris Föld* 03. 26

heal the worldA Planetáris Föld minőségével ma kiteljesedik mindez, amivel az elmúlt 10 napban dolgoztunk. Mindaz, amiért eddig dolgoztunk végre egységbe rendeződik és összhangba kerül belső magunkkal. A mai nap tekintetében azonban jobb lesz ma észnél lenni, hisz fontos útmutatókat tartogat számunkra a Föld minősége.

A Csillag Hullámvarázs 10 napja, a kiteljesedésé, a projekt befejezéseké. A Csillag Hullámvarázsban a Harmónia és a Rend játszik kulcsszerepet, hogy megtanuljuk a diszharmóniában is meglátni az értékeket, és az Univerzális rendet. „Rend a lelke mindennek.” Vagy, ahogy Jordan B. Peterson kanadai pszichológus mondta: „A Rend az a hely és idő, ahol a gyakran láthatatlan alapigazságok, amelyek alapján élünk, úgy szervezik meg a tapasztalatainkat és a cselevéseinket, hogy az történik, aminek történnie kell.” Ám ma ez a 10. nap, a Vörös Föld minőségére esik, így, ahogy ahhoz már hozzászokhattunk, ma is várhatóak olyan véltlen szerű események, vagy „dezsavű” érzések, melyeknek útmutatását, csak később érthetjük meg. Hallgassunk ösztönös megérzéseinkre és adjunk teret és időt ezen események, gondolatok kibontakozásának. Ugyanis ha ítéletmentesen és túlmagyarázás nélkül figyeljük meg őket, akkor felfedik igaz valójukat és rávilágítanak jöttükünk céljára. Találjuk meg a középpontunkat és legyünk a Jelenben. Törekedjünk arra, hogy mindaz, amibe az elmúlt napokban belekezdtünk az befejezzük, hogy helyüket új célok, és egyben új lehetőségek vehessék át.

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha a napot egy rövid meditációval kezdjük. Lépjünk kapcsolatba a Föld és az Ég energiával és (akár vizualizáció segítségével) lássuk, érezzük, ahogyan keresztüláramlik rajtunk, tisztító fénye. Engedjük, hogy ez a finom energia átmossa pólusainkat és kimossa belőlünk mindazt az elakadást, melyet az elmúlt Tzolkin „harcai” alatt szereztünk. Találjunk rá önmagunkban arra az erőre, mely egyensúlyt és a stabilitást ad, mely szükséges ahhoz, hogy teremtéseink fizikai formát ölthessenek. Töltsük fel magunkat Életerővel és Lelkesedéssel. Ragyogjunk bátran Csillagmagként!

Hamarosan Új Tzolkin veszi kezdetét!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.
Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Tökéletesítek a fejlődés érdekében
Előállítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Meditáció:
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.