KIN 254* Fehér Rezonáns Varázsló* 03. 23

el moryaA mai napon a Rezonáns Varázsló segít elköteleződnünk céljaink felé azáltal, hogy megerősíti önmagunkba vetett hitünket és segít összekapcsolódnunk a felsőbb Isteni Akarattal.

A Varázsló arra kér, hogy adjuk fel a hatalom vagy az irányítás iránti vágyat; engedjük el az egót, hogy a Szellem beléphessen életünkbe. Állítsuk vágyainkat a Mindenség szolgálatába. Igyekezzünk úgy „vágyakozni”, hogy azzal ne csupán önös érdekeinket érvényesítsük. Hiszen, mint tudjuk, ha egy cselekvésnek magasabb indítéka, szándéka van, akkor a Világmindenség összefog a cél támogatására! A mai nap arra tanít, hogy ne másra várjunk, – se megerősítésért, se segítségért-, mert azt az erőt, amire a tovább lépéshez, a fejlődéshez szükséges, azt csakis Önmagunkon belül találhatjuk meg! Hallgassunk szívünk bölcsességére és higgyünk Önmagunk teremtő erejében. Merjünk „nemtudóvá” válni és hangolódjunk össze a Felsőbb Akarattal. Egyszerűen csak hagyjuk megtörténni az eseményeket. Nézzünk szembe félelmeinkkel, kétségeinkkel, melyek szabotálják utunkat és engedjük el őket. Higgyünk Önmagunkban és a bennünk rejlő varázslóban, mely továbbvisz bennünket a Csillagrendszeren, Csillag hullámvarázson.

Hamarosan Új Tzolkin veszi kezdetét!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.
Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Csatornázok a varázslás érdekében
Ösztönözve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”

Meditáció: „Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: „Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.