KIN 242* Fehér Galaktikus Szél* 03. 11

windA Galaktikus tónussal most visszatérnek az előző Hullámvarázs témái, mintegy röpdolgozatra (ha emlékszünk még az érzésre), hogy felmérjék, hol tartunk, megtanultuk-e a leckét, vagy hagyjuk magunkat újra „beugratni”. A mai, olyan átütő erőt adhat, mely tovább lendít célunk megvalósítása felé. Amennyiben újra bedőlünk elménk, vagy egónk játékának, akkor sem kell megszeppenni. Feláll, koronát igazít, tanul belőle, felelősséget vállal és újra nekifut. Szerencsére a tanulás egy soha véget nem érő folyamat. A legrosszabb, amit történhet, hogy ha nem tanulunk hibáinkból, ha nem vállalunk felelősséget. Mert így, csak újra és újra kudarcélményként éljük meg a körülöttünk lévő eseményeket, ahelyett, hogy kezünkbe vennénk a gyeplőt és a javunkra fordítanánk.

Ma ebben a Fehér Szél siet a segítségükre, mely ítéletmentességet hoz és megerősíti a Szellemi kapcsolódásunkat. A Galaktikus Szél emlékeztet, hogy tartózkodjunk a jelenben, engedjük el reagáló természetünket és maradjunk őszinték mind önmagunkhoz, mind környezetünkhöz. Ehhez a kulcs, a Tiszta, Lélekkel átitatott, őszinte kommunikáció!
Lévén a Szél, a szavak és a gondolat erejével dolgozik, ha nem figyelünk oda, a mai lehet a tökéletes félreértések napja! Törekedjünk az egyszerű, tömör és érthető megfogalmazásra. Fontos, hogy megfogalmazzunk önmagunk számára, hogy mire is vágyunk Igazán. Enélkül ugyanis, csak céltalanul rohanunk a vakvilágba és talán, egyszer csak elérünk valahová, valamikor… Ki tudja?
Csendesítsük hát el elménk zsibongását , hogy rálelhessünk belső hívó szavunkra. Engedjük el a múlt eseményeit, sérelmeit, az előítéletességet és váljunk nyitottak a másik mondandójára is. Figyelj, ne csak hallgass! Légy jelen és légy aktív részese életednek!
Tudjuk, hogy a kimondott szónak teremtő energiája van, mely a Szél napjain különösen igaz. Ügyeljünk hát, hogy minek adunk ma energiát! Legyen áldott a napod!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Harmonizálok, hogy kommunikáljak
Formálva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.