KIN 238* Fehér Önálló Tükör* 03. 07* A Szándék Szoláris Jaguár Hava (2020.03.07-04.03)

jaguar-dancer-ann-beechingElérkeztünk a 9. Maja Holdhónapunkhoz, mely a „Szándék Szoláris Jaguár Hava” és melyet most a Fehér Önálló Tükör kódol. Ez a csodálatos kombináció ebben a 28 napban komoly változásokat hoz mindenki életébe. A Szándék Szoláris Jaguár Hónap, minden év március 7-től, április 3-ig tartó időszaka. Ekkor már eltelt 8 teljes hónap az Év témájából, ilyenkor már tudjuk a miérteket és hogyanokat, elérkezett hát az idő, hogy ténylegesen is hátra hagyjuk régi énünket és kilépjünk az ismeretlenbe, az újba. Ehhez nyújt bátorságot a Maják „dimenzió ugró” totem állata a Jaguár. Mindez idén az Önálló Tükör minőségével párosul, mely szembesít bennünket a régmúlt árnyaival, illúzióival. Azáltal, hogy felismerjük és elengedjük régi énünk elavult, hasznavehetetlen gondolkodásmintáit, a megakadt helyzetek újból sodrásba kerülnek és elindul a szellemi/lelki energetikai megújulásunk.

Ahogy ahhoz már hozzászokhattunk a Tükör napjaink, ma akarva, akaratlanul is szembesülni fogunk az illúziók, ítélkezés és a „kinek van igaza” témakörökkel. Előfordulhat, hogy önkéntelenül is reagálunk bizonyos helyzetekre, emberre. Amennyiben azt érzékeljük, hogy egy bizonyos helyzetben érzelmileg kibillenünk egyensúlyunkból, vagy netán ítélkezünk, bírálunk (akár önmagunkat, akár másokat!), tudatosan lépjünk hátrébb az adott szituációból. Használjuk a Sas Hullámvarázs erejét arra, hogy eltávolodva a konfliktustól, hogy (madártávlatból) jobban ráláthassunk az eseményre, személyre. Ezt az alapvetően érzelmi húrokat pengető napot (hónapot!), tovább fokozza a Sas érzékenysége is, emiatt tudatosan emlékeztessük magunkat arra, hogy mindenkinek a maga igazsága. Ahelyett, hogy elzárkóznánk, meghátrálnánk, vagy rosszabb támadnánk és bíráskodnánk az adott szituációban, inkább figyeljük meg mi az, ami kiváltotta belőlünk ezt a heves érzelmi kirohanást! A világ tükör számunkra, melyben pontosan láthatjuk magunkat. Minden erőteljes reakció egy emberre vagy helyzetre azt jelzi, hogy valamilyen problematikán dolgoznunk kell magunkban. Ma lehull az illúzió fátyla. Ahogy megtanuljuk látni önmagunkat, megtanuljuk érzelmi reakcióinkat jeleknek tekinteni, melyek megmutatják, hova irányítsuk éberségünket fejlődésünk érdekében.

A mai napon előfordulhat, hogy alapjaiban változik meg, vagy épp módosul célkitűzésünk. Ahelyett azonban hogy meghátrálnánk, javasolt inkább szembe menni és megdolgozni a felszínre került problémát, kétséget, félelmet, hogy szövetségesünkké tegyük és általuk átléphessük fejlődésünk egy újabb küszöbét.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Meghatározok, hogy visszatükrözzek,
Megszabva a rendet.
Lepecsételem a végtelenség mátrixát,
A forma önálló tónusával.
Engem az időtlenség ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.