KIN 219* Kék Spektrális Vihar* 02. 16

663cfe907d1f47cf00fb30be7426199fA tegnapi kiteljesedés után, ma elkezdünk távolodni a Hold érzelmes témáitól. Ebben ma a Vihar lesz segítségünkre, aki elementáris erejével magával ragad minden hátramaradt hordalékot –önostorozás, bűntudat, stb; hogy helyébe új minőségek születhessenek.

Lassan csitulnak a feszültségek, engedjük meg magunknak, kicsit leeresszünk és élvezzük, hogy ma a Vihar végzi a munka nehezét. A Hold hullámvarázsban megjelenő Vihar napja mindig egyfajta katalizátorként működik. Először elemi erővel felkorbácsolja a kedélyeket, hogy így meglazítsa az amúgy is rogyadozó álarcainkat, falainkat, hogy végül akár egy csendes esővel ki tudja mosni mindazt aminek mennie kell. Ne küzdjünk erejével, nem nyerhetünk, mert minél jobban küzdünk valami ellen, az annál erősebben lesz jelen életünkben. Ne essünk kétségbe, inkább feküdjünk fel a hullámok tetejére és engedjünk a Természet erejének, had ragadja magával mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésünket. A mai napon különösen fontos a belső stabilitásunk megtartása, hogy ne ragadjanak magukkal az érzelmeink.

Ez a megtisztulás lehetővé teszi, hogy minden érzést, régi sebet és akadályt elengedjünk életünkből, Lelkünkből, érzelmeinkből. Ahogy a Vihar elül, megtapasztalhatjuk a Szabadság végtelen érzését! Könnyednek érezhetjük magunkat. Ahogy a régi helyét új energiák veszik át, újjászületünk, erősebbek leszünk!

FEBRUÁRI AKCIÓ! # Párosban szép az élet! # A kettesek bűvöletében

Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra: 
Feloldok, hogy katalizáljak
Szabaddá téve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Megerősítés: 
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.