KIN 202* Fehér Rezonáns Szél * 01. 30

1-air-elemental-by-iriloth2-wwwnomapnomad-com-2A Harcos Hullámvarázsban megjelenő Szél minősége ma a Szellemmel való kapcsolatunkat hivatott erősíteni, emlékeztetve bennünket a tiszta, őszinte kommunikáció fontosságára.

A Szél energiái miatt előfordulhat, hogy a mai napon gondolataink csapongók, kommunikációnk pedig leginkább zagyvaságnak hangzik majd. Elszeparáltnak, sőt akár magányosnak is érezhetjük magunkat. Mindezt intő jel arra, hogy eltávolodtunk Szellemi vezetésünktől, utunktól, célkitűzéseinktől. Lassítsunk le, találjunk vissza belső középpontunka, hogy rendezhessünk gondolatainkat. Szortírozzuk őket, állítsuk fontossági sorrendbe, hogy megláthassuk mely gondolati mintánk az, amit immáron csak teherként cipelünk, ám haszna nincs! Elérkezett az idő, hogy felülvizsgáljuk hitrendszerünket. A mai lehet a „Tökéletes félreértések napja”, mely, mint egy rossz vígjátékban, hangos, zsibongó konfliktusban csúcsosodik ki. Lássuk be ez többnyire csak a külső szemlélőknek lehet csak vicces. Ezt elkerülendő, érdemes ma nem csak hallgatni, de Meghallani a másik mondandóját! Ne feledjük, hogy mindenkinek megvan a saját igazsága. Ugyanis mindenkinek más és más az élettapasztalata, más a nézőpontunkból közelíti meg a dolgokat. Legyünk hát fogékonyak és nyitottak mások véleményére, visszajelzésére, mert ebből is csak tanulhatnunk. Tartsuk tudatunkban a kérdéseinket, melyekre a megoldásokat keressük!

Adjunk ma magunknak egy csendes órát, amikor csak és kizárólag magunkkal foglalkozunk. Üljünk le meditálni, vagy ha úgy érezzük, hogy ez most nem menne, vegyünk elő papírt, tollat és kezdjünk el írni. Csak engedjük, hogy gondolataink kérdéseink vezessék a tollunkat. Mindegy hogy mi módon, de vegyük fel a kapcsolatot a Szellemünkkel, kérjük segítségét, tanácsát. Legyünk nyitottak és halljuk meg a leghalkabb suttogást is, mert Szellemünk üzenete legtöbbször nem oroszlán üvöltésként érkezik, hanem csak egy csendes sugallatként.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
planetáris kutya_karkoto

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Levezetek, hogy kommunikáljak
Ösztönözve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.