KIN 181* Vörös Kristályos Sárkány * 01. 09

15253597_1194277313992992_2260550402181996378_nA Vörös Sárkánnyal ma új útra lépünk. Friss, megújult Énünk ma az elmúlt 10 nap eseményeit egy másik megvilágításba helyezi. A Sárkány minősége – felerősítve a bizalom és befogadás képességét- ezen felismerések által nem csakhogy felszabadít eddigi feladataink alól, de egy új fejlődési spirál felé tereli utunkat. Ezzel felkészít bennünket a következő, a Kék Éjszaka Hullámvarázs témáira.

A Sárkány emlékeztet bennünket milyen is az „ősbizalom”, az amikor feltételek és garancia nélkül hozunk döntéseket, tudva, hogy az isteni vezettetés mindazzal ellát, amire utunkon szükségünk lehet. Arra tanít, hogy nyíljunk meg, fogadjuk be és dolgozzuk fel mindazt a tanítást, amit az elmúlt napokban elénk sodort az élet. A Kutya hullámvarázsban a múlt feldolgozását az Önelfogadás és az Önszeretet elsajátításán keresztül értük el. És bár mindig van és lesz mit feldolgozni múltunkból (hisz szépen lassan adagolódik mindaz, amire készen állunk), ma mintegy összegzésként a Kristályos Sárkány megláttatja velünk az összefüggéseket. Az egész univerzumot a szeretet mozgatja. Adj és fogadj. Ha ez a kör megszakad, ott törés, űr keletkezik, a fejlődés természetes rendje megszakad. A Kutya éppen az Önszeretet képességére tanított meg, hogy begyógyíthassuk a régmúltban keletkezett sebeinket, hogy kitölthessük az űrt. Hisz ha önmagunkat képtelenek vagyunk szeretni és elfogadni, ugyan hogy várhatjuk el, hogy mások tegyék ugyanezt? Ahogy megtanuljuk szeretni és elfogadni magunkat épp olyannak amilyenek vagyunk, hibáinkkal, sérüléseinkkel együtt, kialakul egy egészséges önbizalom, a hit Önmagunkban.

Ma, ha tehetjük, szánjunk időt egy rövid meditációra és kapcsolódjunk össze a Forrással. Kérjük, hogy segítse a tisztánlátásunkat Tekintsünk vissza az elmúlt 12 napra és vegyük észre a változást melyet elértünk, jegyezzük fel a fájdalmas pontokat is, hogy elraktározhassuk tanítását. Emeljük be a biztonság és bizalom minőségét életünkbe.

Mantra: 
Szentelek, hogy tápláljak
Egyetemessé téve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet  nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.