KIN 171* Kék Lunáris Majom * 12. 30

snowangelA Lunáris Majom ma egy kissé felforgatja biztonságosnak hitt életünket, azért, hogy megismerhessük célkitűzéseinkhez tartozó akadályozó tényezőket. Teszi mindezt gyermeki ártatlansággal, tiszta jó szándékból.

Ma tehát belső gyermekünket kell felébresztenünk, és megadni számára a Kutya hozta feltételek nélküli szeretet és odaadást. A belső gyermekünket legkönnyebben játszva és humorral tudjuk megközelíteni, feloldani. A Kutya hullámban megjelenő Kék Majom mindig egyfajta új nézőpontból közelíti meg a nehézségeket, melyet leginkább a belső gyermekünk meggyógyításával, félelmeink legyőzésével „ugorhatunk meg”. Ne bíráljunk, ne ítélkezzünk, vegyünk ma könnyedén és játékosan az akadályokat. Ez nem azt jelenti, hogy könnyű lesz, csupán annyit, hogy könnyebb feloldani, ha nem vesszük túl komolyan magunkat. Legyünk könnyedek és nyitottak. Engedjük, hogy kibontakozzanak előttünk a konfliktusok, nehézségek, de ne adjuk át magunkat nekik érzelmileg. Tudatosítsuk jelenlétüket, vizsgáljuk meg őket a Majom szemszögéből. Fegyverünk legyen a Majom adta humor és a Kutya biztosította tiszta szív. Amennyiben nem pánikba esünk a nehéz helyzetekkor, hanem engedjük, hogy megmutatkozhasson a másik útvonal is előttünk, könnyedebben fogadjuk majd a változást is.

A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha ma azzal foglalkozzunk, ami igazán boldoggá tesz. Hajítsuk sutba a logikát, mutassunk fityiszt a konvencióknak. Egyszerűen éljük meg teljességében a mai napot! Hozzuk ki belőle a legjobbat. Találkozzunk barátokkal, nevessünk, játszunk, amíg a kedvünk tartja. Engedjük ki a fáradt gőzt és lazítsunk kissé a gyeplőn, hogy holnap újult erővel haladhassunk tovább utunkon.

Mantra:
Polarizálok, hogy játsszak,
Stabilizálva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A kihívás lunáris tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.