KIN 150* Fehér Rezonáns Kutya* 12.09* Galaktikus Aktiváló Portálnap

loveyourself2A Rezonáns Kutyával elérkeztünk a Sárga Mag Hullámvarázsunk feléhez. A hullámvarázs első felében mindig először kiötöljük a célt, felmérjük a kihívásokat, mérlegelünk, felmérjük a szükséges eszköztárunkat és képességeinket, és elkötelezzük magunkat, hogy márpedig megvalósítjuk a kitűzött célt! Ha idáig eljutottunk, akkor jön el az idő, a tényleges cselekvésre.

A Sárga Mag Hullámvarázsban megjelenő Fehér Kutya, ma segít az Önmegvalósításban. Azonban terveink és a megvalósításuk között legtöbbször mi magunk állunk! Belénk nevelt kishitűségünk, vagy épp ennek ellentéte, ilyenkor újra és újra átveszi az irányítást, felborítva értékrendünket eltorzítva hitrendszerünket. Ekkor jön el az ideje annak, hogy megálljunk, összekapcsolódjunk a Forrással. Energiáival, megerősítéseivel feltöltődve, hátra hagyhatjuk ezeket a régi mintákat, berögzült rossz  szokásokat, hogy tiszta szívvel, összeköttetésben a felsőbb akarattal, végre megtegyünk az első lépéseinket Önmagunk felé! Ebben ma a Fehér Kutya siet segítségünkre, mely a feltételek nélküli szeretet és hűség mintaképe. A túlzott empátiájának köszönhetően, azonban ez a jegy hajlamosít önmagunkat alárendelni valaki más akaratának, feladva önmagunkat és céljainkat. Így könnyedén azonosulhatunk a másikkal, az „Ő” célja pedig a „MI” célunkká válhat. Ez a mai másik veszélyforrás. Félreértés ne essék, a közös cél nagyszerű dolog és igen fontos is, de semmiképpen nem úgy, hogy közben feladjuk lényünk esszenciáját! Ugyanis akivel az egész életünket letöltjük, az kell, hogy a legfontosabb legyen és ez nem más, mint MI MAGUNK!

A Kutya odaadó, támogató és feltételnélküli szeretetét, ma adjuk meg Önmagunknak! Töltekezzünk fel belső erőforrásainkból, erősítsük meg hitünket Önmagunkban! Legyünk önmagunk szurkolói: „Szeretem és elfogadom magam! Meg tudom csinálni! Megvan bennem mindaz, ami szükséges célom eléréséhez! Képes vagyok rá!”
Ahogy erősödik önmagunkhoz való hűségünk, nyomban megérkezik hozzánk a szükséges támogatás ilyen vagy olyan formában. Lehet ez akár egy gondolat, vagy mondat foszlány, de akár egy régen nem látott szeretett személy is.

Mantra:
Levezetek, hogy játsszak
Ösztönözve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a Szellem ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés:
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.