KIN 146* Fehér Elektromos Világáthidaló* 12.05* Galaktikus Aktiváló Portálnap

inner child_3Az Elektromos Világáthidalóval kezdetét veszi a 10 napos, levezető GAP nap sorozatunk, mely már a végét jelzi a Tzolkin, legintenzívebb időszakának. Még mindig erős energiákat élünk, de ez már csak a finomhangolás. A Világáthidaló, ahogy mindig, most is az irányítás, a küzdelem és ellenállás valamint a szimbolikus halál kérdéskörét taglalja, ám a mai Fehér Kutya vezető minősége ezen sokat finomít.

Ez a kombináció (Világáthidaló-Kutya) a Mag hullámvarázsban egyértelműsíti, hogy az elmúlt napok eseményeinek a múltban a helye! Tanulságai igen, de terheit nem vihetjük tovább! Tanulva az elmúlt 4 hullámvarázs eseményeiből, ma engedjük át az irányítást a felsőbb erőknek és ne akarjunk mindent megérteni, átlátni. Engedjük el ragaszkodásainkat az ego irányítási vágyát és bocsássunk meg magunknak (de környezetünknek is!) tévedéseinkért. Adjuk át magunkat az átalakulásnak és fogadjuk ami jön tiszta szívvel! Ahogy elengedjük kis énünk (kis egonk) régi, idejétmúlt részeit, helyét automatikusan kitölti valami új és friss energia. Ez az élet természetes körforgása, rendje. Adjunk hálát ittlétükért, szolgálatukért, legyen ez egy régi gondolai minta, vagy szokás, ünnepeljük meg az elmúlásukat is, hisz ők hoztak el idáig. Nélkülük nem tarthatnánk ott, ahol most vagyunk, nem tapasztaltunk volna és nem tanultunk volna hibáinkból.
A Mag hullámvarázsban megjelenő Világáthidaló tehát segít megértenünk az elengedésben rejlő ajándékokat, esetünkben például azt, hogy ahhoz, hogy ebből a kis magból egyszer szépséges növény legyen, előbb fel kell adja a „mag-i” minőségeit, hogy kipattanhasson és szárba szökkenhessen. Meg kell haljon mint mag, hogy csírázhasson, mint növény.

Tudatosan készítsünk helyet az új ajándékok megjelenésének és fogadjuk el jelen helyzetünk igazságát. Néha nincs is szükség a fizikai szinten történő veszteségre, elegendő, ha elménket szabadítjuk fel. Álljunk készen elengedni és lemondani minden olyan sallangról, mely nem szolgálja fejlődésünket, mely csak a múltba ragaszt.

MÁR CSAK 1 NAPIG TART A Mikulás Akciónk!

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk!
majaharmonia@gmail.com

Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel! Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!

Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk! Tökéletes ajándék barátnőidnek.
Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Aktiválok, hogy kiegyenlítsek
Megkötve az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon
Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok, lépj be

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés: 
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.