KIN 136* Sárga Ritmikus Harcos* 11.25* MAG nap

asi1A Ritmikus Harcos segítségével, a kérdések által nyerhetünk olyan információkat, melyek segítik döntéshozatalunkat és növelik célkitűzésünk felé az elköteleződést. Már csak 4 nap van hátra a MAG napokból, használjuk ki hasznosan ezt az időd!

A Majom hullámvarázs egy új nézőpontot hoz el számunkra és mára már körvonalazódott, hogy mi az, amit láttatni akar velünk. Ehhez azonban újra számba kell vennünk célkitűzéseinket, hogy hozzáigazíthassuk hozzáállásunkat is. A döntés csakis a mi kezünkben van: cselekszünk azért, hogy fejlődjünk és jobb legyen életünk, vagy megmaradunk a „boldog tudattalanság” állapotában, megelégedve azzal az elképzelt teóriával, amit a fejünkben már előre lejátszottunk – akár igaz, akár nem,- és inkább nem cselekszünk… TE hogy döntesz ma? Teremtsük meg a mai döntéshozatal alapjait azzal, hogy összegezzük az elmúlt napok tanulságait. Használjuk a Harcos precízségét és állítsuk „katonás sorrendbe” a képességeinket, tanulságainkat valamint az ezekből származó lehetőségeinket. Vállaljuk a felelősséget mindezért és bátran vágjunk neki e lehetőségek kivirágoztatásának. Ha ellenállást érzünk, vizsgáljuk meg ragaszkodásunk okát és engedjük el ezt a régi beidegződést. Használjuk a Majom humorát és lazaságát, hogy átlendülhessünk a mai holtponton! Akármi is történik, hozzuk ki belőle a tőlünk telhető legjobbat! SOHA ne adjuk fel, mert az Élet egy hullámvasút utazás. Hol fent, hol lent. Soha nem stagnál, mindig halad valamerre. A Majom hullámvarázs most arra tanít, hogy csakis rajtunk múlik, hogyan éljük meg mindezt. Ő a humort és  a könnyedséget javasolja, hogy az Életünket ÉLJÜK és ne leéljük.

MIKULÁS AKCIÓ!

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel! Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk! Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Szervezek, hogy kérdezzek
Kiegyenlítve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
„Felveszem személyi erőm botját.”

Meditáció:
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.