KIN 118* Fehér Mágneses Tükör* 11.07

mirrorÜdvözöllek Tükörországban! A következő 13 napban, -ahogy a mesében is- szembesülni fogunk azon részeinkkel, gondolati- és érzelmi mintáinkkal, vagy akár élő személlyel, amiket/akiket valamilyen okból, mindig is próbáltunk elhessegetni, vagy épp nem tudomás venni. Lehullik a feledés fátyla, nem tagadhatunk tovább! Érdemes az ítélkezés, vagy önostorozás helyett, valóban beleállnunk ebbe a változásba, hogy kiszakadjunk a megszokottból.

A Mágneses Tükörrel ma egy új és igen erős ciklus veszi kezdetét, mely a szembesítésről, az illúziók leválasztásáról, vagyis a tisztán látásról szól. A mai napon mintegy mágnes vonzzuk be a témákat, amivel dolgunk van. Amikor ma valami, vagy valaki kibillent lelki egyensúlyunkból, tudatosan figyeljük meg önmagunkat, viselkedésünket, reakciónkat, hogy vajon a kiváltó ok hol található meg életünkben. Ez az időszak az ítélőképességünket edzi, formázza. Arra kér, hogy bírálat és ítélkezés helyett inkább nézzünk a tükör mögé. Mindenkinek megvan a maga Igazsága, mely eddigi élettapasztalatain alapul. A kulcsszavak az elfogadás, a felismerés és a felelősségvállalás. Ahelyett, hogy elítélnénk magunkat azért, mert eddig nem láttuk, vagy, hogy nem vettük észre, fókuszunkat fordítsuk inkább az AHA élményekre, a megértésre és dolgozzunk ki erre egy tervet!
Figyelmesen szűrjük meg a beérkező információkat, mert ebben az időszakban nem csupán mi kaphatunk tükröt, de mi is tarthatunk másoknak. Ez igen sok konfliktust és érzelmi kitörést okozhat környezetünkben (is!), hisz az energia mindenkire hat, hittől, spiritualitástól függetlenül. A különbség az, hogy míg a Tudatos ember ezen érzelmi reakciókat felismeri, befogadja és feldolgozza -tanul belőle és a hasznára fordítja,- kilép a tagadásból, addig a Tudattalan, csupán érzelmileg reagál rá és még ha fel is ismeri érzelmi hullámzása okát, csak még mélyebbre nyomja el ezeket az érzéseket és tovább tocsog a tagadás mocsarában.

A Kígyó szenvedélyessége után tehát a következő 13 napban, a Tükör tárgyilagossága és ésszerűsége kap helyet, melynek utolsó 10 napját a MAG napok teszik még érdekesebbé. A MAG napok sora, egy 20 napig tartó időszak, amikor is a Föld teljesen egységben áll a Galaktikus Központtal, egyenes utat biztosítva a Fény és Szeretet energiáinak. Minden jegyet végig jár, így most, egy kis ráfordítással is óriási előrelépést tehetünk.

MIKULÁS AKCIÓNK!
Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel! Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk! Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra: 
Egyesítek, hogy visszatükrözzek
Vonzva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.