KIN 115* Kék Spektrális Sas* 11.04* Galaktikus Aktiváló Portálnap

EagleSpiritMost, hogy tetőfokára hágtak a Kígyó energiái, kicsit csendesebb vizekre evezünk. A korábban emlegetett 10-20-10-es GAP-MAG-GAP napos ciklus első 10-es etapjának utolsó állomásához értünk. Így a Kék Sas minőségével nem csupán a Kígyó Hullámvarázs témáiról válunk le, de az elmúlt 10 nap energiáiról, feladatairól is. A Sas ma feltölt bennünket, új kilátásokat, új reményt hoz.

A Sas segítségével, ma végre eltávolodhatunk az elmúlt napok vesszőfutásától, túlfeszített tempójától. Minden olyan gyorsan történt, úgy érezhettük, hogy minden azonnal és tegnapra kellett volna, így talán észre sem vettük ennek a fantasztikus Hullámvarázsnak az ajándékait. Igen szinte egyszerre indult be minden, de szerencsére ezek az energiák „önjáróak”. Ma használjuk a Sas minőségeit, hogy kiemeljük magunkat a mindennapokból és visszatekintve felmérjük, mi mindent véghez vittünk és mi minden elindult végre életünkben! Érezzük át a jóleső elégtételt, a jól megérdemelt siker érzését, mely fellobbantja bennünk a Remény lángját: „Képes vagyok teremteni életemben!” Gondoljunk csak bele, hogy ha az első 10 napban ennyi mindent elértük, mi mindenre leszünk képesek a következő ciklusokban (20 MAG és 10 GAP nap)! No persze nem lesz sétagalopp.. A Következő Fehér Tükör Hullámvarázs sem bánik velünk kesztyűs kézzel, de ahogy a személyi edzők szokták mondani, „fájdalom és kemény munka nélkül nincs eredmény!” Lesznek kommunikációs és gondolati „pitty-puttyok”, félreértések, egymás melletti elbeszélések, felmerülő gyermekkori sérülések, beragadt gondolati minták és egyéb nyalánkságok. DE és ez a legfontosabb, ha felismejük tükreinket és levágjuk végre az illúzió fátylát magunkról, szabadok leszünk! De ne szaladjunk ennyire előre.

Kapcsolódjunk össze lelkünk középpontjával és hívjuk be a Sas nyugodt és fenséges energiáit. Innen kiindulva, egyszerűen csak engedjük szárnyalni lelkünket, hogy elsuhanva az elmúlt napok filmje felett, mint egy külső szemlélő megláthassuk a történeket valós oldalát. Távolabbról szemlélve minden másként fest, összeáll a kép, eltűnnek azon hajszálrepedések, melyeket az adott szituációban tátongó ároknak láthattunk. Azzal, hogy így eltávolodunk az eseményektől, már nem ragadnak el a heves érzelmek, gondolatok, hanem egy letisztultabb tisztább képet alkotva egyszerűen levonjuk a tanulságot és könnyebben el tudjuk engedni mindazt, ami ezzel kapcsolatos.

MIKULÁS AKCIÓNK!
Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel! Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk! Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Feloldok, hogy teremtsek,
Elengedve az elmét.
Lepecsételem a látomás kimenetét,
Az elengedés spektrális tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok … Lépj be

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.

(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés:
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.