KIN 108* Sárga Önálló Csillag* 10.28* Galaktikus Aktiváló Portálnap

szellemi-harcos-c3b6svc3a9nyA Kígyó Hullámvarázs 4. napján a Csillag hoz egy kis megnyugvást. Finom rezgésével emlékeztet bennünket Csillagmag-természetünkre. Segít, hogy a diszharmóniában is megláthassuk a Rendet, a lehetőséget, melyre alapozhatjuk következő lépéseinket.

A 4. Maja Holdhónapunkban járunk, melyet a Fehér Tükör támogat. Így stabilitásunk, tervezésünk és tisztán-látásunk most még inkább felerősödik. Kérdés csupán, hogy akarjuk-e tudni, látni, tapasztalni azt, ami előttünk van? Ha a válasz igen, akkor garantálom, hogy ebben az időszakban minden támogatást és segítséget megkapsz ahhoz, hogy valami nagyot alkothass életedben. Ha nem, akkor mint egy evezőjét veszett hajó, sodródsz csak az áramlatokkal.. Persze egyik út sem lesz könnyű vagy zökkenőmentes! A különbség az, hogy ha hajlandó vagy tapasztalni és tudatosan ülöd meg a hullámokat, akkor abból profitálhatsz. A Csillag a zseniális egyszerűség elvét vallva , ma segít átlátni a káoszon amit az elmúlt napok kavartak. Legyünk nyitottak és befogadók a Csillag kreatív energiáira. Töltekezzünk fel belőlük hogy addig egységbe rendeződhessenek az elmúlt napok során feltorlódott gondolataink és érzelmeink.

Vegyük ma számba képességeinket és lehetőségeinket, hogy céljainknak megfelelő alapot biztosíthassunk. A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha törekszünk nem csupán a belső, de a külső harmóniára is. Rendezzük környezetünket, otthonunkat, öltözködjünk ma picit színesebben, csinosabban (az urak kicsit elegánsabban) és érezzük át a szépséget. Ha szeretnénk, akár alkothatunk is valami szépet, vagy csak csodáljuk meg mások alkotásait és menjünk el egy múzeumba. A lényeg, hogy lássuk meg és törekedjünk a szépségre, a harmóniára.

Már csak 3 napig tart ŐSZI AKCIÓNK!

Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess!
Kérj komplex személyes elemzést.
Október 31-ig az elemzés ára csak 5000 FT-ért!

Rendeld meg hozzá a Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Meghatározok, hogy megszépítsek,
Megszabva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát,
A forma önálló tónusával.
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.