KIN 101* Vörös Planetáris Sárkány* 10.21

a95de9e23a178f18acbad614cc1be5f2A mai a finomhangolás napja. Mindaz, amiért az elmúlt napokban dolgozunk, ma formát ölt. A Vörös Sárkány segítségével, ma újra össze kell kapcsolódnunk a kiindító motivációinkkal, hogy a végeredményt tökéletesíthessük. A mai nap legfőbb feladata a bizalom kiépítése. Bízni önmagunkban és bízni abban, hogy a Világmindenségben rend uralkodik. Minden akkor és úgy lép be életünkbe, ahogyan és amikor arra fejlődésünk szempontjából a legnagyobb szükségünk van.

A Vörös Sárkány Ősanyai minőségével ezt a bizalmat és hitet erősíti bennünk, ugyanakkor figyelmeztet, hogy Önnön igényeinket és a szolgálatot hozzuk egyensúlyba, különben hamar kimerülhetünk. Most ősszel különösen fontos, hogy energiakészleteinket feltöltsük, egyensúlyozandó a korai sötétséggel járó kissé melankolikus hangulatot. Kérdezzük meg magunktól, hogy mi az, amire szívünk, lelkünk mélyén igazán vágyunk és törekedjünk megadni magunknak mindazt. Itt most ne feltétlenül anyagi javakban gondolkozzunk. Ez sokkal inkább lelki táplálék: egy telefonmentes délután, vagy egy nagy séta ebben a csodás őszi napsütésben, egy ölelés rég nemlátott szüleinktől/barátainktól, vagy csupán egy kuckós kis sarok kedvenc könyvünkkel, egy puha pléddel és egy bögre forró csokival.  A lényeg, hogy töltődjünk. Adjunk hangot vágyainknak, hogy meghallhassa környezetünk, így helyre állhat az adok-kapok egyensúlya.

Engedjük el az aggódást és a tennivalóink listáját! Ma csak és kizárólag azt tegyük, amit valóban mi magunk szeretnénk tenni! Üresítsük ki elménket és bensőnket, és hagyjuk, hogy az Ember kicsúcsosodó energiái megmutathassák nekünk a valódi biztonság és megelégedettség érzéseit.

ŐSZI AKCIÓ!

Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess!
Kérj komplex személyes elemzést.
Október 31-ig az elemzés ára csak 5000 FT-ért!

Rendeld meg hozzá a Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy tápláljak,
Előállítva a létet.
Lepecsételem a születés bevitelét,
A megnyilvánulás planetáris tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.