KIN 097* Vörös Ritmikus Föld* 10.17

Gaia-Orion-Her-JourneyA Ritmikus tónusú napokon már megszokhattuk, hogy bugyog bennünk a tettvágy, sziporkázunk az ötletekben. Minden lehetségessé válik és csak döntés kérdése. Ennek a döntés meghozatalában ma a Vörös Föld siet segítségünkre, mely ítélkezés nélkül figyelmeztet a Jelen pillanat értékességére. Ma olyan véletlenszerű események, találkozások tanúi lehetünk, melyek döntő fontossággal bírnak utunkra, terveinkre, azonban tartózkodjunk az elhamarkodott döntésektől, végkövetkeztetésektől, mert könnyen „félreolvashatjuk” a jeleket! Arra kér, hogy döntésünk meghozatala előtt vegyünk néhány mély levegőt és hagyjunk időt kibontakozni az eseményeknek.

A Vörös Föld ereje a szinkronicitásban rejlik. Megtanítja, hogy a Világban bizony tényleg nem történik semmi sem véletlenül. Ilyenkor fény derülhet olyan korábbi véletlen találkozások, események miértjére. Rádöbbenünk, hogy egy nagyobb terv részesei vagyunk, fontos helyünk és szerepünk van ebben az Univerzumban. Gondoljunk csak vissza, milyen botor, néha már-már abszurd fordulatokat vett már eddigi életünk. Miért lepődünk meg mégis? Miért van dejavu érzésünk..? Mindezt észben tartva, készüljünk fel ma további váratlan eseményre. Legyünk nyitottak, figyelmünket fókuszáljuk a mai napra és engedjük el a múltban való vájkálást, a jövőbe való révedezést! Térjünk vissza jelen pillanathoz, mert a mai fontos mérföldkő, akár sors/útfordító lehet. Maradjunk higgadtak és ne kapkodjunk el semmit. Lépésről lépésre tervezzük meg a következő lépéseinket, de legyünk rugalmasak és hagyjunk teret benne a változásnak!

ŐSZI AKCIÓ!

Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess!
Kérj komplex személyes elemzést.
Október 31-ig az elemzés ára csak 5000 FT-ért!

Rendeld meg hozzá a Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Szervezek, hogy fejlődjek
Kiegyenlítve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
“Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés:
“Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.