KIN 073* Vörös Galaktikus Égenjáró* 09.23

autumn-danceMi kell ahhoz, hogy elérjük céljainkat? Egy, a Mindenség tervével is összecsengő célkitűzés, eltökéltség, információgyűjtés, hit és akarat, cselekvés, és nyitottság a visszajelzésekre… Ma egy ilyen nap lesz. Megmérettetés, hogy mindaz, amit eddig tettünk, és azok a döntések, amelyeket meghoztunk, elegendőek voltak-e ahhoz, hogy a Mindenség tovább lendítsen bennünket utunkon. Ha kevésnek bizonyul, lehetőséget kapunk a további gyarapodásra, ha viszont elértük azt a szintet, ahol a Mindenség össze tud velünk kapcsolódni, megtapasztalhatjuk a sikert és a könnyed tovább haladást.

A Világáthidalóban megjelenő Égenjáró ma segít egy új nézőpontból ránézni életünkre. Megmutatja, hogy életünk mely területén vagyunk hajlamosak csak egy helyben topogni, ahol tudjuk, sőt látjuk is a következő lépést, mégis inkább a „biztos” megoldást választjuk, azt, hogy maradunk a régi „jól bevált” módszernél. Ne várjunk más eredményt, ha mindig ugyanúgy reagálunk! Ha meggyfát ültetünk, bármilyen kitartóan és szeretettel gondozzuk is, arról soha nem leszünk képesek körtét szüretelni! Merjünk kilépni a megszokások hatalmából és új módszereket, kipróbálni. Legyen bátorságunk szembenézni a ma kapott visszajelzésekkel. Ahelyett, hogy kétségbe esnénk, vagy ostoroznánk magunkat, változtassunk. Ne engedjünk a kísértésnek, hogy visszahúzódjunk a remetelakunkba! Emlékezzünk, hogy a Csoda mindig a komfortzónánkon kívül történik. Az Égenjáró ma újfent bátorsággal tölt fel, hogy legyen merszünk kilépni az ismeretlenbe, ezzel is elősegítve bennünket utunkon. Engedjük el az aggodalmaskodást, a kifogásokat és fókuszáljunk a jelen pillanatára, hogy útmutatóra leljünk.

A mai nappal hivatalosan is megérkezett az Ősz! Ünnepeljük ezt az új kezdetet azzal, hogy kilépünk az eddigi megszokásainkból és tegyünk ma valami váratlant, valami szokatlant! Menjünk el ebédszünetbe és élvezzük ki a nap melengető sugarait, lélegezzük be a változás illatát! Ez a kedvenc időszakom, mert emlékeztet ara, hogy az életben semmi sem állandó, és ez ebben az évszakban ez a leglátványosabb. Elmúlik. Mindaz, ami fáj, ami kellemetlen, elmúlik. Ugyanúgy ahogy a nyári pezsgés, felelőtlen játék, most lecsendesül. A fák eddigi smaragdzöld levelei mostantól ezernyi új színt öltenek fel. A föld megtelik avarral, mely minden lépésünkkor zizzenésével tovább bíztat, hogy haladjunk utunkon. Fogalmazzuk meg pontosan mit is szeretnénk elérni, és tudatosan határozzuk meg a következő lépéseket! Vegyük számba, hogy mi az, amit e cél érdekében el kell, hogy engedjünk Életünkből.

ŐSZI  AKCIÓ!
Kérj komplex személyes elemzést, október 31-ig most csak 5000 FT-ért!
Rendeld meg hozzá a Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Harmonizálok, hogy felderítsek
Formálva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.