KIN 065* Vörös Kozmikus Kígyó* 09.15

kigyos_papno_2.jpgA Kozmikus Kígyó minőségével zárul a Vörös Égenjáró Hullámvarázsa. Elérkezett az idő a megbocsátásra és a múlt hátra hagyására. Mindaz, ami az elmúlt 13 napban történt szükségszerű volt ahhoz, hogy most ott tartsunk, ahol. Legyen ez épp pozitív, vagy negatív állapot. Önostorozás –vagy öntömjénezés- helyett inkább adjunk hálát mindezért. Vegyük számba az elmúlt időszak eseményeit, raktározzuk el a tanulságokat és engedjük el mindazt, ami már nem szolgál bennünket, hogy könnyedén léphessünk át a holnap kezdődő Fehér Világáthidaló Hullámvarázsába.

A Kígyó az ösztönök, a szexualitás, így magasabb szinten a Testtudatosság képviselője. Érdemes ma odafigyelnünk arra, mit súg testünk, mert ezzel rámutat életünk azon területeire, ahogy „elapadt” életünk forrása, ahol túlságosan is átvette a rutin és a megszokás az irányítást. Ezzel a a következő hullámvarázsban többet kell majd foglalkoznunk. Hallgassunk ma a gyomorból érkező megérzéseinkre és cselekedjünk aszerint. Merjünk kilépni ebből a monoton berögzült létből és engedjük, hogy a Kígyó energiái újra feltölthessenek bennünket lelkesedéssel, örömmel, mely mintegy rakéta kiránt bennünket a megszokottból. Vizsgáljuk meg, vajon mivel akadályozzuk az életenergia áramlását önmagunkban? Milyen érzelmek, gondolati minták, cselekedetek azok, amelyek falakként zárják el tőlünk az erőt, amelyet akár minden mozdulatunkban megtapasztalhatnánk? Kérdezzünk, és figyeljünk befelé a válaszra. Igen gyakran ez egy hosszabb folyamat, esetlegesen egy belénk nevelt minta, vagy az évek során felépített „önvédelmi mechanizmus”. Akárhogy is, ha ezzel blokkoljuk életenergiánk áramlását, sürgősen más megoldást kell rá találjunk! A Következő hullámban ezt például feloldhatjuk, átírhatjuk és el is engedhetjük végleg az életünkből.

A Kígyó energiáit ma támogathatjuk, ha kicsit többet foglalkozunk Testünkkel, ezzel a csodás eszközzel, mely kitartóan támogat életünk bármely szakaszában, bármilyen felelőtlen, helyzetben. Gyakran vesszük készpénznek e csodás teremtményt és nem is vesszük észre, amíg mi határainkat feszegetjük, pl. extrém sportokkal/helyzetekkel, káros szenvedélyekkel, Ő mindvégig helyt állt. Öngyógyító, önregeneráló folyamataival mindvégig erős hátteret biztosítva az új kalandokhoz. A Kígyó napokon az a minimum, hogy kicsit most mi viseljük gondját: masszíroztassuk át, ápoljuk tápláló krémekkel, vagy menjünk el szaunázni, hogy méregtelenítsük.
A Kígyó tanítása, hogy az Életet Élni és nem LEélni kell! Tégy meg mindent azért, hogy ezt egy egészséges és erős testben tehesd.

Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess!
Kérj komplex személyes elemzést, október 31-ig most csak 5000 FT-ért!

Rendeld meg mellé a Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Kitartok a túlélésért
Túlhaladva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát,
A jelenlét kozmikus tónusává
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.