KIN 051* Kék Kristályos Majom* 09.01* Galaktikus Aktiváló Portálnap

89744267_70162072_56aa33318191Ma is egy Galaktikus Portálnap nyílik, mely a Kristályos Majom minőségét erősíti fel. Mind a jegy, mind a tónus felismeréseket, és/vagy új nézeteket hoz, így nem meglepő, hogy ha a mai Kristályos Majom napján sűrű homlokcsapkodásokra számíthatunk. Ma jobban megérthetjük a Sárga Nap hullámvarázs tanítását és felkészülhetünk arra, hogy mindezt beintegrálva mostantól másképp cselekedjünk.

A Kék Majom napjain már megszokhattuk, hogy a legjobb, ha nem tervezünk komoly dolgokat és hogy a Humor a legjobb barátunk! Akármilyen konfliktus, terelő út,  hirtelen változás áll be életünkbe, vegyük elő belső gyereki énünket és feltétel nélküli szeretettel, kíváncsisággal és spontaneitással nézzük meg, mit nyújthat számunkra ez az új helyzet. Váljunk folyékonnyá és befogadóvá ezen új helyzeteknek, mert fontos üzenetet rejthetnek. A mai nap vezető jegye a Kék Éjszaka, így az is előfordulhat, hogy bizonyos helyzetek félelmet is generálhatnak bennünk. Tudatosítsuk, hogy a féleélem és aggódás természetes emberi reakció a változásra. Ezen belső aggályokat többnyire mi magunk hozzuk létre régi elnyomott mintáink alapján.  Bármi is történik, ne feledjük, hogy minden értünk van és rövid, vagy hosszú távon, de a javunkat szolgálja. Fogadjuk az eseményeket, a hirtelen változó szituációkat humorral és adjuk ma át magunkat az Élet nevű játéknak. Azáltal, hogy humorral (gyermeki ártatlansággal, nem iróniával!) tekintünk rá még a legnehezebb szituációra is, képessé válunk arra, hogy észre vegyük a kihívásban rejlő mélyebb tanításokat is!

Élvezzük ki a mai Kék Majom napját és bolondozzunk kicsit. Menjünk ki a strandra, vízi-vidámparkba, vagy csak sétáljunk egyet a hűs erdőben, találkozzunk a barátainkkal és nevessünk, míg csak a pocakunk bele nem sajdul! Hozzuk ki a legtöbbet a nyár utolsó forró hétvégéjéből, hisz ez a Majom legfőbb tanítása: Élj úgy, mintha ez a nap lenne az utolsó: nevess, játssz, és légy boldog! „Légy hetyke, fürge, pörge” /Shakespeare: Sok hűhó semmiért/

Csatlakozz Évkövető csoportunkhoz és légy aktív részese életed alakításában!
Az idei csomag különlegessége, hogy nemcsak a Fehér Mágneses Varázsló év követését támogatja, hanem a teljes 13 éves ciklust megélését is tudja segíteni.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést. Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Még elérhető az Év témáját támogató karkötőnk, csakúgy, mint a személyre szabott karkötőnk, melyekről bővebben a linkekre kattintva olvashatsz! 

20190415_221914

Mantra: 
Szentelek, hogy játsszak,
Egyetemessé téve az illúziót.
Lepecsételem a mágia feldolgozását
Az együttműködés Kristályos Tónusával.
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.