KIN 036* Sárga Planetáris Harcos* 08.17

warrior zen monkA  Planetáris Harcossal ma beérik a Hullámvarázs témája, most fontos, hogy újra elővegyük az eredeti célkitűzéseinket, és ha szükséges, fogalmazzuk újra. A Harcos megadja azt a támogatást és bátorságot, melyre szükségünk van, hogy ki merjünk állni célunkért és Önmagunkért.

Engedjünk a Harcos tanításának; bízzunk Önmagunk erejében, maradjunk nyitottak a Szellemi támogatásra és engedjük el mindazt a kétséget, félelmet, melyet önmagunk és célunk közé állítunk. Engedjük el a halogatást, a tétovázást, mert a planetáris energia elhozza a megvalósulás tökéletes időpontját. Minden, ami a mai napon szembejön velünk egy-egy megoldandó feladat. Szánjunk elegendő időt ezek elvégzésére és kiteljesítésére. Így lesz teljes a Kéz hullámvarázs. A Harcos ma gondoskodik erőről, hogy kiálljunk céljainkért, hogy képessé váljunk hátra hagyni a múltat; és kitartásról, hogy véghez vigyük be nem fejezett feladatainkat. Higgyünk magunkban és képességeinkben; abban, hogy mindaz, amit a külvilágban kerestünk, valójában mindig is bennünk volt csak felfedezésre várt.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést. Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Még elérhető az Év témáját támogató karkötőnk, csakúgy, mint a személyre szabott karkötőnk, melyekről bővebben a linkekre kattintva olvashatsz! 

Mantra:
Tökéletesítek, hogy kérdezzek
Előállítva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a virágzás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
“Felveszem személyi erőm botját. “

Meditáció:
“Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.